Гражданско Движение ''ДНЕС''

Анализи, коментари и интервюта

Четиво... за без коментар! ВИЖТЕ >> Да се хваща тогава г-н Каракачанов под ръка с Румен Радев и да си ходят...Армията ни няма нужда от командири-дезертьори

Четиво... за без коментар! ВИЖТЕ >> Да се хваща тогава г-н Каракачанов под ръка с Румен Радев и да си ходят...Армията ни няма нужда от командири-дезертьориДПС се държи далеч, далеч по-отговорно от коалиционния партньор в управлението ВМРО.

Хората на Доган подкрепят ГЕРБ за извънредното положение и заема.

В същото време ВМРО с лидер министъра на отбраната и вицепремиер Каракачанов ще гласува заедно с БСП, против предложението на правителството?!

Това е повече от странно.

Да дава оставка тогава г-н Каракачанов. Сигналът е лош и за армията. Разнобой на върха насред извънредно положение? Не, мерси. Достатъчен е разнобоят с тъй наречения "върховен главнокомандващ" Румен Радев.

Изобщо в смутното време ДПС, Доган и Пеевски бележат големи червени точки. И като парламентарно поведение в Народното събрание, и като личен пример в благотворителността.

Искаше ни се министърът на отбраната на България да е по-активен и по-съпричастен към трудната ситуацията в отечеството...

Щом не е така, да се хваща под ръка с президента и да ходят да си дисидентстват заедно. Българската армия няма нужда от такива командири насред истинската война, която водим.

 

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник:https://pik.bg/


123840