Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Циганският барон Пан...
Циганският барон Пандурито задържан при полицейска акция в Бургас

Циганският барон Пандурито задържан при полицейска акция в БургасМихаил Щерионов е арестуван по обвинение за лихварство, рекет, изнудване и побой

Арестът му днес приличаше на военна операция заради страх, че може да има съпротива

 

Спецченгета вкараха в ареста на Пето РУП Бургас ромския барон Михаил Щерионов, по прякор Пандурито, съобщава Флагман.бг. 

Щерионов е арестуван по обвинение за лихварство, рекет, изнудване и побой. Очаква се наблюдаващият прокурор да го остави зад решетките за 72 часа, а след това ще иска налагане на постоянна мярка "задържане под стража". 

Пандурито бе арестуван днес при специализирана акция на сектор Криминална полиция към ОД на МВР в Бургас и Специалните полицейски сили. Ченгетата са имали информация, че може да се стигне до размирици, заради което акцията приличаше на военна операция, а не на обикновен арест. 

Мишо Пандурито крачеше уверено, бе в стилно облекло, както го познават в подземния свят. Пандурито изглеждаше спокоен, сякаш е убеден, че ще излезе от ареста, но доказателствата срещу него са много сериозни, а и предвид тежкото му минало, може дълго да остане зад решетките. 

Освен Щерионов при днешната спецакция е арестувано и още едно лице.

 

Източник: http://epicenter.bg/


 


92854