Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / ЦИК, имате време за ...
ЦИК, имате време за да отстраните золума си ! СТОП на десетилетните манипулации на народната воля!

ЦИК, имате време за да отстраните золума си ! СТОП на десетилетните манипулации на народната воля!ЦИК, имате време да признаете грешката си и да отстраните золума, който сътворихте! От вчера в общественото пространство се надига вълна от недоволство срещу вашето скандално решение - да обявите референдума, иницииран от "Шоуто на Слави", че не може да стане закон и въпросите трябва да влязат за разглеждане в Народното събрание.

В действителност, гласувалите на референдума в неделя са 3 501 220 души. За да е задължително решението на референдума, са необходими 3 500 585 гласа. От ЦИК обаче се опитват да извършат нечувана манипулация като искат да извадят 13 792 гласа.

Ние от "ДНЕС" не може да мълчим при тази несправедливост! Като гражданско движение винаги сме подкрепяли буквата на закона и сме заставали зад демокрацията в България. Ето защо се присъединяваме към призива на нашите сънародници: ЦИК ДА ОТСТРАНИ ГРЕШКАТА СИ! В противен случай в ЧЕТВЪРТЪК ВЕЧЕРТА, от 18 часа ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ пред вратите на ТЕЗИ ХОРА (ЦИК – триъгълника между Министерски съвет и Президентството), отговорни за ТОЗИ ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ, отхвърлящ волята на 3.500 000 българи.

Да защитим демокрацията в България! ЦИК НЕ Е БЪЛГАРИЯ ! ЦИК НЕ СА 3.500 000 БЪЛГАРИ!

 


18806