Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Циркът започва >> Ма...
Циркът започва >> Марешки ще се кандидатира за кмет на София

Циркът започва >> Марешки ще се кандидатира за кмет на СофияМисля да се кандидатирам за кмет на София. Ще бъде шоу. Чувам, че Мая Манолова, Слави Трифонов ще участват. Ще направя една добра кампания. Хората в ”Люлин” ме разпознават много добре покрай бензиностанцииите, разкри Веселин Марешки.

Той отговори и на въпрос дали е говорил със Цветанов да отиде във "Воля": Цветан Цветанов е прав да чувства една несправедливост. Това рязко разграничаване от него е несправедливо. Г-н Цветанов се е доказал като много добър организатор. Чувал съм се с него. Нямам спомен да сме говорили по темата той да се присъедини към "Воля", каза още Марешки пред bTV.

Направихме анализ на евроизборите. Хората не излязоха да гласуват заради отвращението от политическата система и неразбирането на евроизборите. На нас не ни достигнаха 30 000 гласа. Нашият анализ показа, че хората не искаха да ме изпратят в Брюксел и искаха да остана тук в България. За това не гласуваха за нас. Другото е, че не успяхме да купим достатъчно цигански гласове и да спечелим циганската любов. Сега съм се записал на курс по тази тема. Преподавател ми е Красимир Каракачанов, посочи той. 

Не може да се харчат тези безобразни суми за изтребители, когато хората едвам свързват двата края, липсват лекарства, не могат да си платят сметките. Партийните субсидии няма как да повлияят на живота на българите. Тук говорим за няколко милиона, а при изтребителите говорим за милиарди. Не знам колко надвзети субсидии трябва да върнем. Ние не чакаме на тази субсидия. Нашите дарения за болници и възрастни хора са по 300 000 лева на месец. Няма как да чакам на тази субсидия. За мен, за да функционира нормално една партия субсидията трябва да е минимум 300 000 лева на месец, а таванът трябва да е 500 000 лева, посочи още Марешки.

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: https://frognews.bg/novini/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Марешки ходел на курсове при Каракачанов как се печели циганската любов

Цветанов става знаменосец в четата на Марешки

Ново 20 >> От "Воля" пишат, че искат намаляване на субсидиите за партиите

Как ще го понесем!? >> Веселин Маринов огорчен: Край! Няма да ме видите повече да пея за политици и партии!

Марешки използвал най-усърдно езика на омразата преди изборите104413