Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / ЦСКА остана без крас...
ЦСКА остана без красивото си пресаташе

ЦСКА остана без красивото си пресаташеДосегашният шеф на отдел „Връзки с обществеността“ в ЦСКА - Ина Кръстовчева, напуска работата си в клуба. На нейно място ще бъде Владислав Василев, съобщава официалният сайт на клуба.

Кръстовчева започна работа в ЦСКА през 2016 г., а в началото на 2019-а година застана начело на отдел "Връзки с обществеността". Новото лице на "червените" Василев е популярен сред феновете от работата му в „Господари на ефира“.

Ето и официалното съобщение на ЦСКА:

"Армейци, Владислав Василев е новото пресаташе на ЦСКА. Досегашният ръководител на отдел "Връзки с обществеността" Ина Кръстовчева напусна клуба по собствено желание. Благодарим й за всеотдайната работа и й желаем много успехи занапред!"

Самата тя оповести новината и на официалния си профил във Фейсбук, малко след снощния мач с Лудогорец на "Армията".

"Официален край и ново начало. Обожавах работата си, но имах крещяща нужда от промяна. Последните 3 години и 3 месеца в ЦСКА бяха най-великото нещо, което ми се е случвало.

Напускам не само клуба, но прекратявам и журналистическата си кариера. От юни 2013г. до днес преизпълних мечтата си да съм спортен журналист. Съветвам ви да следвате мечтите си, заслужава си, но не им робувайте. Все пак истинският живот е извън работата.

Благодаря на всички колеги, с които работих през годините. Благодаря на децата в ЦСКА. Те внасяха смисъл в работата ми всеки ден и ги обичам безкрайно! Най-доброто предстои! САМО ЦСКА!"

 

Източник: https://lupa.bg/

 

 

118019