Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / ЦСКА приема "Лудогор...
ЦСКА приема

ЦСКА приема "Лудогорец" в мач с високо напрежениеЦСКА приема "Лудогорец" в ключовия мач от кръга в Първа лига. Двата отбора излизат на "Българска армия" в 17.30 часа в двубой с високо напрежение. 

Шампионите се надяват да продължат серията си от победи и да направят решителна стъпка към поредната защита на титлата си. ЦСКА, от своя страна, ще се постарае да се вдигне след загубата от "Славия" (0:1).

 

Червените вече изостават с шест точки от водача "Лудогорец". В същата позиция е и "Левски", който отново загуби неочаквано точки от серията мачове в София срещу отбори от долната част на класирането. Евентуален успех за отбора от Разград на практика до голяма степен ще отнеме от интригата в борбата за титлата.

 

Стимулът за ЦСКА идва от желанието отборът да се докаже след неуспеха срещу "Славия" и изразеното недоволство срещу съдийството. Отделно червените вече могат да разчитат на опита на Люпко Петрович, който се присъедини към клуба като съветник.

 

Мачът между ЦСКА и "Лудогорец" отново ще се ръководи от Николай Йорданов. Той беше съдия и на срещата в Разград на 19 август, когато шампионите се наложиха с 1:0. Реферът ще е поставен под напрежение заради засилилото се недоволство, породено от грешки в ущърб на съперниците на "Лудогорец".

 

Привържениците на ЦСКА обявиха, че в ранния следобед ще има мирен протест заради "гаврата" срещу клуба им.

 

Източник: https://www.dnevnik.bg/

 

 


83278