Гражданско Движение ''ДНЕС''

Актуално

Начало / Актуално - Актуално / Цв. Цв. наду свиркат...
Цв. Цв. наду свирката! Положението е извън контрол! На сбогуване... (ОБНОВЕН)

Цв. Цв. наду свирката! Положението е извън контрол! На сбогуване... (ОБНОВЕН)Геройка Величкова 

 

Чук-чук! Хей мат'ряла, ето вземете си добре познатата вече доза блудкава политическа помия!

Коалицията е стабилна, управленската програма ще се изпълнява, ще имаме възможност и за увеличение на бюджетните доходи с 10% в края на тази година”. И всичкият този стабилитет докато т.нар. малка коалиция се тресе, а Валери дори ултиматум постави - или водач на листа, или коалиция нанай!

Тези изречения за стабилната коалиция, но в различни комбинации ги чуваме през седмица, от месеци, от години дори. Те са в традиционното меню на министрите, депутатите на управляващата коалиция, на самия Вожд...

Във вторник дойде ред да ги избълва за n-ти път и председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов. Голям ден за него... и за мат'ряла. Ощастливи ни! Даде ни още надежда.

Така е, но и той имидж гради, не само началникът му. Той е човекът на първа линия. Голямата секира. И той малко ПиАр да си направи. Казаното и направеното от него е красноречиво за ситуацията в бърлогата с табела – ББ.

Цв. Цв. е хем първата, хем последна инстанция. Той е ехото на шефа. И в тази връзка има „щастието“ да сигнализира аудиторията за точното състояние на партия ГЕРБ.

Та днес Цветанов, макар и „шлифован диамант“, не уцели дето се казва на отворени врати. Подаде се на стреса. Изпадна в глуха зашита. Показа, че нещата са извън контрол. Доказа, че политическият трап, в който са паднали барабар с коалиционните партньори е дълбок и пълен с помия. Дълбока и прогизнала....!

Изпълзяването – невъзможно!

От дъното му Цв.Цв рече да извика със сетни сили към мат'ряла – Вървим към светли бъднини! Вкупом всички..., но някои от нас повече...

Ето така... вече 10 години. А сега, насред разпада, тинята, неспирните  скандали и неработещите институции – самият Цветанов ни обещава бодро..., така и занапред ще продължи. Все така стабилно, все така ползотворно, със същите блестящи постижения! С все същите „видими резултати“ за целия народ!

От хаос вървим към пълен хаос! Щом Цв. Цв. наду свирката – положението е критично! На сбогуване...

Днес рамо до рамо – Цветанов, Волен и Каракачанов обещаха хепиенд. За мат'ряла! За онези над една трета от българските деца, които живеят в бедност.

За онези 70% от нас, тънещи в нищета.

За всички тези, които си мислят, че изборите са честни. За тези, които се палят от безизходица...

И тримата изглеждат като тримата глупаци... Заради реалността! Но всъщност, може и тримата Хитър Петър-овци да са!? Зависи как ще ги погледнем, от коя страна...

Властта е във видима агония. Остава да вземат по една лопата и да се започнат да ринат последствията от управленската си програма. За пред камерите и заради собственото си оцеляване може и да го направят!

Опитите на Цв. Цв да придава бойко настроение, да свири на тръбата сбор показват, че трескаво се търси начин да оцелее властта, при това с уговорката, всичко да продължи по същия начин.

Хей, мат'ряла, казва ви се, че единственото което вълнува Цв. Цв., партията му, коалиционните ѝ партньори, задкулисните играчи е всички те да продължат да карат влака! И той да е пълен с провизии и благини...

По дяволите! Докога с тези пиески и декларации? Цъфнахме, прецъфтяхме и вързахме...! И остаряваме бавно..., а децата за навън се тълпят...

Хей, цялата Коалиция, изпадате в пълна и всеобща глупост! Кои сте вие, бре...? Карикатурни герои..., политиците на България..., провалените управленци!? Това сте вие!

А днес ние се прекланяме пред Левски... А за това дела трябват, не думи! От всички.

 

Image result for Цветанов 

Image result for Цветанов

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Здраво стискат клокала! >> Сидеров, Каракачанов и Цветанов: Продължаваме с управленската програма
90327