Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Д-р Цветеслава Гълъб...
Д-р Цветеслава Гълъбова: Аргументът на ГЕРБ, че 90% от кратките болнични били фалшиви е обидно тъп

Д-р Цветеслава Гълъбова: Аргументът на ГЕРБ, че 90% от кратките болнични били фалшиви е обидно тъпПо Канал 3 сега съобщиха за конкурса Мистър и Мисис Икономика. Та, това ме провокира да излея гнева си по повод опита именно на тези лустросани и тунинговани господа и дами, подкрепяни от тези, дето ужким са ни слуги - правителството, да отменят плащането на първия ден от болничните.

 

Боли ги до дъното на мизерните им душички, че тези пари не отиват за яхтите, именията, частните самолети, джуките и другите тунинги на любовниците им, както и луксозните им пътувания, а за работниците им, пардон РОБИТЕ ИМ. 

Бясна съм на това решение, защото аз съм редовен данъкоплатец, неползвал болничен над 20 години. Но, въпреки това си плащам всички осигуровки до стотинка. И заради някой, който МОЖЕ БИ злоупотребява, аз и милиони като мен ЩЕ СИ ПЛАТИМ, че сме болни. Аргументът на герб и комсомолските работодатели, че 90% от кратките болнични били фалшиви?!?! е обидно ТЪП за работещия електорат в България. 

Първо, кой, кога и как го сметна. И второ, като лекар да питам тези мисловни титани имат ли представа, че това ще мотивира хората да не ползват болнични за остри заразни заболявания с много висок контагиозен индекс /да се ограмотят малко и да прочетат какво означава това/, с което пряко ще допринасят за развитие на епидемии, респ. ще нараства риска от увеличаване на усложненията от тези болести. А това ще им излиза много по-скъпо на пишман работодателите ни. Все пак говорим не за пренасочване на пари от ТНТМ, а за сериозни неща, свързани със здравето на хората. 

Че сме просто електорални единици е ясно, но все пак трябва да остане някакъв брой ХОРА, които да ги избират тези управници, че и да работят, за да има откъде да се краде. 

Писна ми, наистина ми писна от арогантност, алчност и лакомия.

Ще се задавите, ей.

И вие, и така наречените работодатели, пардон РОБОВЛАДЕЛЦИ.

 

Цветеслава Гълъбова, ФейсбукИзточник:https://frognews.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Бойко – премиерът, който изгони народа си (Обновен)

Борисов се хвали: Папата хареса моите магистрали

Хвалбите на Борисов пропаднаха: Ето точно какво казват кредитните агенции за него!

След хвалбите в ”Шоуто на Слави”, премиерът продължи с тях и във фейсбук 

По следите на дисертацията на д-р Борисов. По какво е доктор премиерът

Бойко Борисов - по Пантофи с Велева

 117003