Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Да ги търпим и избер...
Да ги търпим и изберем същите... или НЕ!

Да ги търпим и изберем същите... или НЕ!Информационен сайт „ДНЕС“

 

"Много тежко, но добре обмислено решение беше да не си прекратя отпуската“, казва загрижено шефката на НАП Галя Димитрова.  

Нелепо, обидно даже и при този апокалипсис с личните данни на цял народ да даваш такова хамлетовско обяснение. Да я прекратя, или да не я прекратя... Абсурдна, по-скоро цинична управленска безотговорност.

Ето, това е истинското лице на безличния, но незаменимо верен на партията калинков слугинаж.

Нагло изражение, нагли приказки, нагло държание. Типично за управляващите.

 

Image result for Шефката на НАП след хакерската атака: Тежко решение бе да не си прекратя отпуска

 

Отдавна наглостта и безочието са се превърнали в норма за тях. Но всеки следващ път нокаутират с бруталност. Сега видяхме и това – как личният проблем /който не се казва/ е по-важен от обществения..., в пъти по-важен е от проблема на 5 млн. българи!?

Как взимаш 5, с премиите 7000 лв. заплата, но те няма, когато държавата е хакната именно през твоята институция?!

Оставките се давали много лесно в труден момент, изрецитира познатия за ГЕРБ рефрен Галя Димитрова. 

Дават се – ама в нормалните държави. В „нема такава държава“ се хвърля прах, лъжи и обещания. Снишава се, замазва се... и се продължава напред. Още по-нагло и още по-безхаберно, още по-безотговорно. Докато всичко се забрави...

Де факто, шефката на НАП е безгласна буква. С нея или без нея – все едно. Тя е N-тата пионка в ръцете на Борисов, на Горанов, на Системата. Едно следващо бушонче, което ще пукне, когато трябва. Твърде вероятно е това да стане скоро, защото началничката на НАП хем имаше неблагоразумието да покаже истинското лице на кликата което я е назначила, хем защото трябва да се спасят истинските виновници за теча в държава – министър Горанов и вицето Дончев. 

Тези скандали  със  сценарии за тъпаци все едно станаха циклични. 

Всички са невинни..., но нагли – при срива на Търговския регистър, който тези дни и през Гугъл се изтече, при „Апартаментгейт“, при скандала с къщите за гости, при провала на туризма..., покрай бедствието с чумата по прасетата... и т.н. по всички гейтове и скандали, които избухват буквално всеки ден.

 

Резултат от изображение за Апартаментгейт

 

След изказването на шефката на НАП, гняв и възмущение бълбукат в социалните мрежи, в медиите в обществото. Но и при изброените по-горе скандали беше така…

Колко още управленско безочие и цинизъм трябва да поемем и преглътнем, за да направим правилния избор – да бъдат и да си останат пак същите... или алтернативата – новите, различните да подкрепим...! Т.е. бъдем, или да не бъдем...?!

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

НОВИНАТА НА ДЕНЯ: Мощен удар за националната сигурност! НАП пробита! Данните на милиони граждани на показ! Всичко по темата ВИЖТЕ ТУК >>

ВИЖТЕ ТУК >> ПОСЛЕДНИ РАЗКРИТИЯ ПО ''АПАРТАМЕНТГЕЙТ" И ВСИЧКИ ДРУГИ, СКАНДАЛИ НА ГОДИНАТА! (ОБНОВЯВА СЕ)

НОВИНАТА НА ДЕНЯ: Разпадът на Търговския регистър - разпад на държавата! Всичко по темата ВИЖТЕ >>

Фатално признание - Всички институции са хакнати!

Ето я истинската причина за изтичането на данните от НАП!

Експерт: След изтичането на данни на милиони от НАП сме в ситуация на „Чернобил“

 

Резултат от изображение за Апартаментгейт

 

 

 


108367