Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Давай, Слави! С теб ...
Давай, Слави! С теб сме. И България е с теб!

Давай, Слави! С теб сме. И България е с теб!Коментар на Марин Пеев, доброволец на Националния референдум – Ямбол


ВЪПРЕКИ стъпканата воля на 3 млн. българи от референдума на народа;

ВЪПРЕКИ злонамерените и лицемерни действия на цялата политическа класа и нейни ратаи срещу референдума и Слави;

ВЪПРЕКИ обидите и униженията;

ВЪПРЕКИ неспирните атаки и промиването на мозъците ни от не една и две медии;

ВЪПРЕКИ денонощните внушения на платените политолози, социолози и всякакви други ЛОЗИ, за това кое е правилно и кое неправилно!

ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ПРОМЯНАТА ИДВА И НИКОЙ И НИЩО НЕ МОЖЕ ДА Я СПРЕ!

В няколко последователни дни Слави Трифонов и трима доказани по цял свят българи се срещнаха с над 100 ентусиазирани специалисти истински патриоти готови да оставят всичко, за да помогнат на България. Те бяха само малка част от онези хилядите, готови да последват Слави и неговите идеи за възход и  благоденствие на Родината. Във фабриките, в офисите, в училищата, в лекарските кабинети, в адвокатските кантори, в съда, в полицията... има още хиляди.

Всички ние, целият български народ вече сме готови за промяната, която иде и съвсем скоро ще помете отдавна оялата се политическа класа.

Събеседванията бяха само крачка от решителния път на Слави и България към промяната. Път, по който той заедно с нас върви убедено, целенасочено, премерено, стъпка по стъпка, ден след ден, от подписката през 2015 г., през референдума през 2016 г., до днес.

На 15 септември 2016 г. Слави обяви своето намерение да събере доказали се българи, за да преобърне и смени системата.

Като родолюбец и отдаден борец за справедливост той последователно, убедено и самоотвержено вече три години следва своя план за възраждане на България.

Едва ли има някой, който вече да се съмнява в желанието на Трифонов да върви напред, да се бори за каузата, да я отстоява. Заради нас, заради България!

Слави безапелационно се доказа като упорит, честен, различен човек, който иска да спомогне за възвръщането на  ценностите, морала и нравствеността в България. Човек неизкушен от съблазните на политиката, защото той отдавна  притежава всичките блага, изкарани с честен, упорит и достоен труд!

Слави работи и иска с всички сили да възстанови разсипаната ни Родина и скоро всички ние отново с гордост, а не със срам да казваме, че сме от земята на Крум и Борис!

ЧЕ СМЕ ВЕЛИКА, МОГЪЩА, ДОСТОЙНА БЪЛГАРИЯ!

Въпреки добронамереността си и спазването на буквите на закона, когато видя, че срещу 3,5 млн. българи стоят 240 народни изедници-лицемери, Слави предприе най-логичната и най-очакваната крачка - започна решителна борба, за да промени системата отвътре. След събеседванията с хората съмненията за възможността на българския народ да се справи с изедниците, които съсипват Родината вече 28 години, изчезнаха. Окончателно.

Каква ще е следващата крачка на Слави? Ще разберем съвсем скоро. Тя отново ще е премерена, логична и само в интерес и полза на България!

В едно обаче трябва да сме сигурни - България е зад Слави и Слави е зад България.

Защото всички прозряхме, ВЪПРЕКИ ЧЕ НЯМАМЕ ДЪРЖАВА, ИМА ТАКЪВ НАРОД, който рано или късно ще изхвърли боклука на бунището.

Защото обединени ние ще победим!

 

Вижте и други материали по темата:

Време дойде да излизаме от блатото

Страната на протестите и нее***лните политици. Време е да се обединим…

Да си вземем държавата! Днес!

Има ли надежда за младите в България, или интересът на властта е да ги няма в родината?

Защо Слави говори със студентите?

ПОЗОР И ГАВРА С ГЛАСОВЕТЕ НА 700 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ!

Добър вечер, уважаеми зрители. Спите ли?

Кой се страхува от Слави Трифонов?!

Страхливото мълчание на политиците и медиите... За статуквото, очакванията на хората и възхода на Слави Трифонов

Милиони българи в чужбина плакаха със Слави

Митинг-концертът събра стотици хиляди на Орлов мост  

 

 

 


51415