Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Демократична Българи...
Демократична България: Ще управляваме с мандат, реализиран заедно с Изправи се.Бг на М.Манолова и партията на С.Трифонов

Демократична България: Ще управляваме с мандат, реализиран заедно с Изправи се.Бг на М.Манолова и партията на С.ТрифоновДемократична България в следващия парламент ще се бори да получи управленски мандат и да го реализира със сегашната извънпарламентарна опозиция, защото тези, които днес са в парламента - и управляващи, и опозиция, са статуквото, което ни доведе до това положение.

Това заяви пред БНТ съпредседателят на Демократична България и лидер на ДСБ Атанас Атанасов.

Той уточни, че към момента социологическите проучвания посочват Демократична България, Изправи се.БГ и партията на Слави Трифонов като извънпарламентарните политически сили, които ще влязат в следващия парламент.

И ние сме длъжни да проведем консултации и преговори помежду си, заяви Атанасов.

Помните как се създаде СДС - вътре имаше всичко. Има такива идеи, но аз не мога да се произнасям тук. Но първо място вътре в Демократична България ние трябва да проведем този разговор, обясни лидерът на ДСБ.

Борисов се е вкопчил във властта и не я пуска. Ако Борисов беше подал оставка през август, сега щяхме да имаме компетентно правителство, което да е в състояние да се справи с кризата и да спаси хиляди човешки животи, защото защитата на живота на хората е част от националната сигурност. Българската власт днес няма обществено доверие, за да наложи сериозни мерки, това е основният проблем на управлението на страната днес, коментира още Атанас Атанасов.

Борисов твърди, че винаги се бори да направи България първа по света и този път успя - направи я първа по смъртност, каза лидерът на ДСБ.

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: https://offnews.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Атанас Атанасов с план за незабавно справяне с кризата

Арман Бабикян от „Отровното трио“: Ще направим опит за широка анти-ГЕРБ коалиция

Александър Йорданов с абсолютно изтрещяване: ДБ „Отровното трио”, Манолова и Славчо са политически коронавирус...!

Христо Иванов: Връхчето на айсберга е в Сараите. Бойко е обслужващ персонал

Мая Манолова, "Отровното трио" и партията на Слави Трифонов правят мрежа от наблюдатели

Ген. Атанас Атанасов „Демократична България“: Ще отидем на втора среща с “Отровното трио”, ако такава бъде организирана, не бива да се вадят крайни изводи от отсъствието ни от първата

 

 

 


141035