Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Депутати, гответе се...
Депутати, гответе се! Часовникът тиктака!

Депутати, гответе се! Часовникът тиктака!Позиция на Движение "ДНЕС"

Депутати, гответе се! Часовникът тиктака! Приятели, точно в деня на старта на 44-то Народно събрание всички ние не бива да забравяме едно - ние се борим за промяна, пълна и кардинална, която да извади България от дъното, на което се намира.

От днес започват да текат двете седмици (Cлaви Tpифoнoв ĸъм нoвия пapлaмeнт: Πpиeмaтe peфepeндyмa или идвaм!), които Слави Трифонов даде на депутатите да започнат работа по референдума, на който гласуваха над 3,5 млн. души. Истинска работа, а не просто стимулация! От днес часовникът тиктака!

Днес е време 240-те депутати от всички парламентарни групи да помислят добре. Ще се разсейват ли или ще се съобразят с желанието на над 3 млн. българи и след това да се саморазпуснат (Отворено писмо на Слави Трифонов към политиците).

Депутати, имате време. 14 дни не са малко. Започнете да работите по промяната на Изборния кодекс, а когато тя е готова разпуснете това Народно събрание. Не мислете, че хората забравят. Хората чакат да видят какво ще направите и ако не се съобразите с тях, те ще дойдат за вас.

 

 

 


25906