Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Деси Цонева и Златка...
Деси Цонева и Златка Райкова показаха бременни коремчета на плажа

Деси Цонева и Златка Райкова показаха бременни коремчета на плажаЛято е и без значение бременни или не, всички жени намират място за банския в багажа си и се запътват към плажа. Известните бъдещи майки не правят изключение.

Йоанна Драгнева вече няколко дни се излежава до чистата морска вода, въпреки че очаква да роди момиченце съвсем скоро - в края на юли. “Добре дошъл, 9-и месец”, написа в инстаграм певицата, като е обвила ръце около доста наедрялото си коремче. За да се предпази от прекалените горещини, предвидливо е сложила и шапка с широка периферия. На море е заедно с мъжа до себе си - водещия на “Туризъм.БГ” Мирослав Димитров.

 

Бъдещата майка Йоанна Драгнева също е на море

Бъдещата майка Йоанна Драгнева също е на море


След като Деси Цонева се омъжи за издателя Явор Стефанов в неделя, заминаха за Халкидики, откъдето журналистката пусна снимка как се излежава на плажа. Тя е в 6-ия месец на бременността си.

Годеницата на актьора и лекар Наум Шопов - Теа Минкова, не излизала от водата на Бяло море, докато беше на почивка на Тасос. Тогава тя е бременна в четвъртия месец. В публикация в инстаграм Минкова уточни, че не ѝ е проблем да влиза в морето, но си спестява да плува в басейни.

 

Годеницата на актьора и лекар Наум Шопов - Теа Минкова

Годеницата на актьора и лекар Наум Шопов - Теа Минкова


Златка Райкова също не пропусна слънчевите дни, но избра Черноморието заедно с любимия си Благой Георгиев. Плеймейтката предпочете да сложи цял бански.

Благой Георгиев и Златка Райкова на почивката си в Обзор

Благой Георгиев и Златка Райкова на почивката си в Обзор

 

Източник: https://www.mama24.bg/106098