Гражданско Движение ''ДНЕС''

Актуално

Начало / Актуално / ДНЕС” - Варна получа...
ДНЕС” - Варна получава благодарности за бързата си реакция по проблем с Енерго-Про

ДНЕС” - Варна получава благодарности за бързата си реакция по проблем с Енерго-ПроОбластната координаторка на доброволците на Гражданско движение „ДНЕС” – Варна Райка Драганова разказва:

 „Преди време дъщеря ми беше на ученически обмен в Германия. Когато се върна каза, че не може да живее там,защото всичко е толкова уредено,че чак е скучно.Тези дни се сетих за това,докато преминах през целия спектър от емоции заедно с 15 домакинства от варненския квартал"Виница", които от 10 дни бяха без ток. Дошли техници, констатирали повреда, рекли и отсекли :"Ще си платите подземния кабел и за ремонта, и ще чакате 25дни-това е законовия срок".

„Дойдоха представители от няколко семейства и казаха,че идват в приемната на „ДНЕС” да търсят спасение. Обадих се на директор комуникации на Енерго- Про-Д.Манева.Тя реагира незабавно и след час бяхме при изпълнителния директор-г-н Абаджиев,който обеща да се реши проблема,без абонатите да плащат нищо.”

„На другия ден 10 служители с 4 коли отишли и решили проблема.Благодарих на г-жа Манева и г-н Абаджиев и получих тяхното уверение,че ГД"ДНЕС" може винаги да разчита на тяхното сътрудничество.”

Едва ли има какво да добавим. Освен може би да цитираме отзива във фейсбук на един от потърпевшите, на които Движение „ДНЕС” - Варна, с бързата си и компетентна реакция, е помогнало:

Dimitar Hadjipankov

Благодарим на г-жа РАЙКА ДРАГАНОВА-областен координатор гр.ВАРНА
за активната намеса при решаване на проблема с Енерго Про.
Имаме уверение от управитела на ЕНЕРГО-ПРО за отстраняване на аварията
по мрежата.
БЛАГОДАРИМ Г-ЖА ДРАГАНОВА-ЖЕЛАЕМ ВИ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ

https://www.facebook.com/groups/191292537556823/permalink/764153336937404/