Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / ДНЕС В 10 ИЗРЕЧЕНИЯ:...
ДНЕС В 10 ИЗРЕЧЕНИЯ: България е готова за

ДНЕС В 10 ИЗРЕЧЕНИЯ: България е готова за "оставка" и то не само на концерти"Ако догодина на концерта си в София Роджър Уотърс не изпише пак на Стената "Оставка", ще лъсне, че е бил просто един умен и красив гербаджия", иронично каза Слави. Думите му са по повод новината, че легендата от "Пинк Флойд" Роджър Уотърс ще пее догодина на 4 май. При предишното си гостуване музикантът изнесе невиждан концерт, а той съвпадна с протестите срещу кабинета "Орешарски". Тогава на стената зад него се появи огромен надис "Оставка" и взриви публиката.

След случилото се мнозина заподозряха, че ГЕРБ са броили добра сума пари за това "съобщение", което да се появи в най-емоционалния момент от концерта. В крайна сметка всичко е бизнес и нищо не пречи мениджърите на Уотърс да са припечелили малко, за да подпомогнат гербаджийската машина по време на тогавашните протести.

Според други обаче легендарният музикант изобщо не е знаел за тази "сценка" и всичко се е случило през главата му. Разбира се, удобно финансирано и инсценирано от Борисов и сие.

Каквато и да е истината, ако Уотърс наистина се бори за свободата и справедливостта, със сигурност на 4 май зад него трябва да се появи "Оставка". Но и без него българският народ вече доказа, че е готов за промяна на системата. Промяна навсякъде и във всичко.

А Слави...?! Слави ще направи КАКВОТО трябва, КОГАТО трябва и КАКТО трябва! И не непременно на 4 май...

Заради България!


37088