Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / ДНЕС в десет изречен...
ДНЕС в десет изречения: Чакате ли ни? Ние идваме!

ДНЕС в десет изречения: Чакате ли ни? Ние идваме!Мнение на Петя Саничева, доброволец за референдума от гр. Варна

В началото на февруари Слави ще се срещне с част от всички онези 3777 българи, които милеят за Родината и нейното бъдеще. Ще говори с хората, ще обсъдят заедно съдбата на България. Бъдещето. Новината за тази среща е крайъгълен камък за всички нас. Крайъгълен не само за нас доброволците от референдума, но и за всички българи. Това за нас е същинското начало на промяната, мощният залп за новия възход на Родината. Това е онова, което всички ние чакахме цели 2 години. Чакахме го години наред... и го дочакахме. Най-накрая!

Щастлива съм!

Щастлива съм и съм още по-силна, защото бях убедена, че Слави няма да ни подведе! Напротив, самоотвержено и бойко ще следва и отстоява стъпка по стъпка своите намерения и каузата на промяната. И ще ни поведе!

Щастлива съм, че Слави показа и доказа качествата си на безспорен народен водач на всички онези, които се съмняваха, че той е истински лидер и истински водач.

Щастлива съм, че удържах и спечелих поне 10 баса за дълбоката си вярата (не само моята) в искреността, почтеността и добрите намерения на нашия Слави.

Ние доброволците заедно с 3 млн. българи му вярвахме, вярваме му и ще продължим да му вярваме. Ние сме част от онези 3 млн., които го подкрепяхме и ще продължим да го подкрепяме. Докрай! Защото е истински.

Слави е упорит, последователен, искрен в своите начинания, в каузата, която отстоява. Той инициира и започна референдума преди близо 3 години и доказа на всички, че не се отказва и ще се бори докрай. Защото политическата ни система и класа имат нужда от брутална промяна.

Доказа, че въпреки лицемерието, въпреки политическото двуличие, въпреки ударите, които понесе, въпреки унижението на властта и към него, и към нас, въпреки недоверието, което ни внушаваха ежедневно спрямо него, въпреки цензурата на двуличните медии той е сигурен и категорично убеден в действията си, сигурен е, че прави онова, което е правилно за България. Онова, което ще възроди България и тя ще се превърне отново във велика държава! Защото нация, в която жените ходят по огън, а мъжете играят хоро в ледени януарски води никога няма да загине. И повече от 1300 години е така и така ще бъде.

Ние сме част от тази нация, а Слави е част от нас. И ние ще сме с него и заедно с него докрай!

До победата на промяната!

 

Вижте и други материали по темата:

Слави Трифонов: С колегите ми ще покажем хора - различни от сегашните политици

Слави за депутатите ни: Пошли, некадърни, прости

Над 3 млн. българи поискаха радикална промяна в избирателната система

Референдумът – хронология на най-зловещото убийство на властта: битката за демокрация на 3,5 млн. българи! (I част)

Референдумът – хронология на най-зловещото убийство на властта: битката за демокрация на 3,5 млн. българи! (част II)

Референдумът – хронология на най-зловещото убийство на властта: битката за демокрация на 3,5 млн. българи! (част III)

9-те манипулации за Слави Трифонов, изфабрикувани от машината за лъжи

Уважете гласа ни, за да не ви пометем!

Движение ДНЕС – Хронология на Референдума, иницииран от „Шоуто на Слави“ ВИДЕО

МЕСЕЦ НА РЕФЕРЕНДУМА - МЕСЕЦ НА ПОЗОРА! 6.11.2016 г. – ЕДНА ГОДИНА ИЗМИНА! 
А СЕГА СЛАВИ И НАРОД ЗАЕДНО И НАПРЕД!

 

 

 


49254