Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Дни преди Св. Валент...
Дни преди Св. Валентин: Мъже, не подарявайте на любимата плюшено мече, бижу или пижама

Дни преди Св. Валентин: Мъже, не подарявайте на любимата плюшено мече, бижу или пижамаДенят на влюбените чука на вратата. По традиция часове преди празника на Свети Валентин мъжете все по-усърдно се замислят по темата какво точно да подарят на половинките си и започват трескаво да обикалят магазините.

 

И въпреки че денят 14 февруари е признат за най-романтичния в годината, за съжаление, представите на мъжете и жените за романтиката са съвсем различни. Този факт се доказва и чрез резултатите на ново изследване, според което дамите и господата се надяват на съвсем различни изненади.

 

И понеже представителите на силния пол срещат големи трудности в избора, британският вестник „Daily Telegraph“ им се притича на помощ, публикувайки списък с 10-те най-банални подаръка за Свети Валентин, които жените ненавиждат.

 

- Плюшено мече

На пазара има огромно разнообразие от плюшени играчки, но определено сред най-нежеланите са плюшените мечета. Не че има нещо лошо в това да подарите на гаджето си някаква сладка играчка, подходяща за гушкане, особено ако и двамата… не сте навършили 6 години.

 

- Без сконфузни ситуации

Ако сте решили да опаковате подаръка си за Свети Валентин в малка кутийка за бижута, уверете се, че това, което слагате в нея, е годежен пръстен. Няма нищо по-неловко от ситуацията, в която развълнувано момиче със сълзи в очите повтаря „Да, да, да!“… и то секунди преди да открият чифт обеци в кутийката.

 

- Пижама с бебета-животинчета

Това определено е симпатичен подарък, но като че ли е по-подходящ за Коледа, отколкото за Св. Валентин. Ако въпреки това настоявате да поемете грижата за „нощния гардероб“ на половинката си, нека поне е нещо по-секси…

 

- Романтична вечеря във верига за бързо хранене

Ако сте решили да изненадате половинката си с вечеря за двама, бъдете сигурни, че KFC, Subway и McDonalds са крайно неподходящи. Дори и да не разполагате с много средства, опитайте се да намерите място, на което поне ще ви донесат меню, а и ще има някой, който ще ви сервира.

 

- Цвете от градината пред блока

 Може половинката ви да е практичен човек, но все пак заложете на красивия букет, а не на стрък цветя от двора. Да, на всички е ясно, че букетът няма да е вечен, но първоначалната еуфория и положителните емоции ще бъдат много по-големи в сравнение с момента, в който дамата получава по-изискван букет.

 

- Парфюм

Осмелилите се да подарят парфюм не трябва да забравят, че е най-добре да заложат на класическите марки, а не на парфюмите, създадени за известни личности. А пък ако и не са много наясно с вкуса на половинката си, най-добре е въобще да не рискуват.

 

- Шоколадови бонбони

Публична тайна е, че жените обожават сладкото, но това не означава, че ще бъда щастливи, ако получат като подарък шоколадови бонбони за празника. Може да й подарите нещо друго и към него да добавите кутия бонбони, но нека това не е единственият подарък.

 

- Ваучер 

По-рационалните мъже смятат, че не е нужно да си блъскат главите с въпроси кой е най-подходящият подарък за половинката им. Те просто подават пликчето на възлюбената си и очакват тя сама да си избере нещо. Истината е че, три четвърти от жените биха се зарадвали много повече на нескопосано, но посветено на тях стихотворение.

 

- Сексапилно бельо

Всяка година стотици хиляди жени по света получават като подарък за празника бельо, което им е твърде малко или твърде голямо или просто не е по техен вкус. 

 

- Бижу

Оказва се, че изборът на бижу за подарък си е истинско изкуство. Бижутата трябва да са изисквани и да не се ограничават до нещо грозно или безлично. А „грозни“ и „безлични“ са почти всички неща, които жената не е избрала сама.

 

Съвет: Мъже, заложете на букет с традиционни за сезона цветя, предвестник на пролетта в саксия или вечната класика - червената роза. Предлагаме ви да подаръкът да е придружен и със символа на празника - виното, което да изпиете заедно в романтична обстановка на приглупена светлина и отблясъка на няколко ароматни свещи.

 

 

Източник: http://epicenter.bg


121584