Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Докога ще издържи Бо...
Докога ще издържи Борисов, преди да хвърли оставка №3? Това е грамада, скандалите и разкритията... тепърва предстоят! (ОБНОВЕН)

Докога ще издържи Борисов, преди да хвърли оставка №3? Това е грамада, скандалите и разкритията... тепърва предстоят! (ОБНОВЕН)Правда Великова 

Информационен сайт „ДНЕС“

 

Докога ще издържи Борисов, преди да хвърли оставка №3? Партията му хаос, коалицията му хаос, държавата, хаос на квадрат! Все по-убедително изглежда, че премиерът няма полезен ход, освен... да подаде пак оставка. Иначе есента пълен разгром. Въпреки това, опитва се той със серия от оставки да си удължи времето, за да успеят да „прилапат“ още това–онова, но „Апартаментгейт“ изглежда като последната „капка, която преля чашата“! По всичко обаче личи, че гейтът няма да е въобще последната "капка" и предстоят нови и още по-тежки разкрития за разюзданите грабежи на властта.

Ако преди последните разкрития за злоупотреби от страна на висши кадри на ГЕРБ, включително зам.-председателя на партията, министри, депутати, ГЕРБ беше единна, то сега има разделение, страх и напрежение в редиците ѝ. Всички поискани и получени оставки създават хаос в партията, което води до нестабилност и разруха в последния стълб на сигурност за Борисов – собствената му партия.

Колкото и да представят управляващата коалиция като стабилна, тя отдавна не е. Т.нар. патриоти отдавна са в разпад, а тези дни беше и официалната им траурна процесия в ЦИК, където трите партии от коалицията се регистрираха поотделно. ДПС и „Воля“ крепят положението, но докога? И въпрос на време е ГЕРБ да поискат подкрепа и да не я получат? Валери Симеонов директно попита, не е ли редно след толкова много оставки, да се заговори и за тази на Борисов като главен отговорен! И е прав. Часове след тази индиректна провокация, дойде и медийна атака срещу самия Симеонов, относно покупки на имоти.

„Мазалото и замерянето с мръсна кал“ става все по-неконтролируемо, все по-голямо, а хората все по-отвратени от целия така наречен политически елит.

Докога Борисов ще успее да удържи на всички интриги и скандали в парламента и партията си?

Имотите са само началото. Скрити и секретни тлъсти банкови сметки са следващото, което ще изскочи и помете „елита“ предупреждават експерти! Става дума за гигантски сметки от 100, 200, 300 милиона и нагоре – в Швейцария, Обединените арабските емирства, немски и други банки..., на политици, съдии, прокурори, бизнесмени, обществени и всякакви други значими публични личности. Офшорните сметки не са незаконни, въпросът е дали парите в тях се спестяват от данъци или пък се укрива необяснимо гигантско богатство спечелено по незаконен начин!

Скандалите тепърва ще избухват с още по-голяма мощ! И ще са цунами, помитащо всички.

Колкото и да ни обясняват, че държавата е добре и е „цъфнала и вързала“, тя не е! Българите масово напускат родината си ежедневно! Селата пустеят, пенсионерите ги пребиват за по 20 лв., българската земя се разграбва и застроява! Институциите не функционират! Престъпност – навсякъде, сигурност – никъде! За пореден път бяха отпуснати пари на протестиращи, за да бъде замазано пак положението.Борисов даде още пари за медицинските сестри, но това е, понеже само техният протест му липсва. А и така си процедира той така с всеки протест. Има си заделени пари, все едно негови и раздава ли раздава на калпак... А това повлече крак и още в сряда БЛС поиска равно увеличение на парите за всички заети в здравния сектор!? Ха сега, накъде, Борисов! Ще има ли за всички?

Във външнополитически план ситуацията не е въобще цветуща! Всеки момент Ердоган може да реши на ни напълни с емигранти, натискат ни за самолетите, потапят цял сектор с приемането на пакета „Макрон...! Провал, провал..., провал...!

Провалът е очевиден и той е по всички флангове! ГЕРБ е пред разпад! Борисов е пред провал №3! Очевидно е! Пак не се справи. Провали се. И пак другите виновни. Преди реформатори, сега патриоти... Опитва се той глави да сече, трупове да падат, политически морал да показва и демонстрира, само и само себе си да спаси! Но не би. Не става. А и никой не му вярва... вече. Въпросът оттук нататък е кога, къде, как ще се сгромоляса! Ще се изхлузи ли пак или не.

Предстои: Оставка №3..., или разпад и гибел №1 за Борисов и ГЕРБ!?! 

А за България предстои: Възход, промяна и ново начало. Идат...

 

Резултат от изображението за бойко Ð ÐµÐ·ÑƒÐ»Ñ‚ат от изображението за бойко

 

 

Резултат от изображението за бойко Ð ÐµÐ·ÑƒÐ»Ñ‚ат от изображението за бойко

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Радулов: Има политици и чиновници с офшорни сметки, скандалите тепърва ще избухват

Какви читави хора е събрал Б.Б.!

Премиерът уверено върви надолу! >> СГС на втора инстанция потвърди: Борисов трябва да плаща на Йончева за клевета

Предизборната кампания все по-дълбоко нагазва в политическата тиня! Компрометирани са всички власти - изпълнителна, законодателна, съдебна…!

ВИЖТЕ ТУК >> ПОСЛЕДНИ РАЗКРИТИЯ ПО "АПАРТАМЕНТГЕЙТ" И ДРУГИТЕ СКАНДАЛИ НА ГОДИНАТА! (ОБНОВЯВА СЕ)

 

 


95793