Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Донор на сперма от С...
Донор на сперма от САЩ прави секс, за да зачева деца - никога само за удоволствие

Донор на сперма от САЩ прави секс, за да зачева деца - никога само за удоволствиеАмериканският сериен донор на сперма Кайл Горди прави секс само, за да зачева деца и никога само за удоволствие, пише в."Метро".

Двадесет и седем годишният оплодител от Лос Анджелис пътува из Щатите, за да заплоди желаещите дами. На сметката си той има 18 родени с негова помощ деца и още 7 са напът да се родят, предава БТА.

През 2014 година Горди започна да се рекламира като жив донор на сперма в интернет и само след две седмици той ощастливява дама с изкуствено оплождане. След това бързо тръгнала приказка за неговите "здрави сперматозоиди" и бил "затрупан от заявки". По думите на донора той винаги искал да има деца, но бягал като дявол от тамян от трайна връзка с жени. Той се ужасявал от големия процент разводи, които се наблюдават в родината му. Горди се хвали, че неговото семе е много по-добро от това, съхранявано в банките за сперма. За своята дейност той не взима пари. От своите 25 зачатия, 6 били осъществени чрез естествен полов акт./

 

Източник: https://www.24chasa.bg/ojivlenie/

 


92830