Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Драги ми Смехурко, в...
Драги ми Смехурко, вижда му се краят!

Драги ми Смехурко, вижда му се краят!Коментар на Моника Ботева

Информационен сайт „ДНЕС“

 

Драги ми Смехурко, седнах да ти пиша, та да се посмееш. То за смях е, зная... в нашата държава.

Хайде толкоз стига... вижда му се края!

Откъдето и да го погледнеш в Патиланското ни царство много е забавно. Смешки и шеги се сипят... весело им е! Хубаво им е... на ГЕРБ, Фандъкова и още някои...

 

Вижда ви се края!

Ама хайде малко по-сериозно...

За 2017 г. България е пропуснала да събере данък "Добавена стойност" (ДДС) за 624 милиона евро (11 на сто), показват данни на ЕК.

Краднал си е някой и си е поживял волно и щастливо. То тук, на нашичките си контролни органи не им дреме. Да не говорим за НАП. Там безхаберието е на почит, а за безделието да не говорим. Колкото повече, толкова повече.

Та в това учреждение, подопечно на любимеца на министър председателя, отписали дългове за 10 млрд.лв за една година.

Преливане от пусто в празно. Любим спорт на Владислав Горанов и неговите подопечни. Данъчните първо правят ревизии, с които разкриват милиарди неплатени данъци, а после отписват разкритите задължения служебно или заради изтекла давност. Много яко, нали?

Те нашичките си шегички и забежки край нямат, ама пък и този... приятелят Тимерманс. Той пък толкова е несъобразителен. Каза на всеослушание, че драгият европейски данъкоплатец няма да си дава парите на страни без върховенство на закона.

Лошо! Това е много лошо, драги ми Смехурко..

Да му мислят хората от схемите, простият български данъкоплатец има други грижи, а и животът му зависи от онези горе.

Всичко е до късмет, защото се оказва, че около 65% от смъртните случаи у нас са били предотвратими. Ама нейсе. Важното е, че Премиерът на Патилнаското царство прави всичко и ще продължи да прави всичко, за да живее по-добре населението. Бравос! Дотук за има–няма три манадата нищо не усети българинът, така че Мистър Световен лидер дето ни е шеф на МС няма да се напъва много. Най-много да преоткрие някой съществуващ вече завод.

Не, не, не „Фолксфаген“. Него го загубихме отдавна, а от часове и официално. И там много се раздаде Баце, ама толкова са му възможностите. Да не му се сърдим, поне държа цяла една България в напрежение чак до 90-тата минута. Разговорите за прическите са къде-къде по-приятни от проблемите на София и България. Мда, някои си почиваха през август и сега говорят само глупости. Правилно е забелязал Бойко Борисов. Премиерът, който никога на ваканцува, обаче е на своя пост... във „Фейсбук“.

Резултат от изображение за загубихме Фолксваген

Загубихме Фолксваген

Драги съотечественици, не вярвайте на всеки, на инсинуации и клевети. Не вярвайте на дипломи и други документи. Важно е на кого помага Бойко, важно е че икономиката ни процъфтява и БВП – също! Важно е, че добрите новини от правителството летят със страшна скорост – в някой друг живот ще може да се отглеждат до 3 прасета в двор, а също така най-после ще може да си проверим какво ни е изтекло при хакването на държавата.

Та, драги ми Смехурко, слагай вече розовите очила, че не се издържа гледката в Царството. Призовава те лично Бойко Борисов и не смей да отказваш. Ти, ние и другите политици да не бъдем толкова черногледи, че дразним Шефа. Хайде да се опитаме и ние да допринесем за растежа на българската икономика.

Е, манджата е претоплена, но все пак е управленска манджа. Скоро и това няма да има, докато някои по високите етажи не идат организирано на доктор.

Драги ми Смехурко, положението в държавата е плачевно смешно. То не се издържа вече на абсурди и небивалици, та се търкаляме по дъното.

Хайде, със здраве... и си опичай ума или дупе да ти е яко!

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Почакай малко, Данче!

Йорданка Фандъкова - самопризнание с усещане за обреченост

Няма фъндък за... Фандъкова!

Ревящи полицаи бранят страхливата власт! Резил! (ОБНОВЕН)

Фандъкова с мащабни предизборни обещания в Бюджет 2019 на София (ОБЗОР)

София = ГЕРБ = Фандъкова = Тлъст провал! (ОБНОВЕН)

Не МУ благодарете..., много мирише!

След Бойко... и Йорданка с нова автомагистрала „Граф Игнатиев“

Младежи от ГЕРБ, стойте на пост...! Но не чакайте напразно пост

 

****************************************************************************************

 

  

 


 

 

 


111818