Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Двама в тръста на Цв...
Двама в тръста на Цветан Цветанов са от УС на БНР и БНТ

Двама в тръста на Цветан Цветанов са от УС на БНР и БНТДвама от досегашните членове на управлителния съвет на Българското национално радио, се оказаха възлови фигури в т.нар. мозъчен тръст на Цветан Цветанов. Това са Виктор Серафимов и Екатерина Борисова.

В Управителен съвет на БНР през 2016 г. са избрани Виктор Серафимов, Екатерина Борисова. Първият в момента е в УС на БНТ.

 .

За Серафимов е известно, че през 2014 година е удостоен от премиера с почетна грамота за развитието на правото в Република България. Специализира в областта на авторското и медийното право. Взема участие в създаването на редица аудио-визуални произведения, излъчени в ефира на Нова телевизия, BTV Медия груп, Българската национална телевизия и ТВ7. Член е на различни работни групи към Постоянната комисия по културата и медиите в 43-тото Народно събрание.

 

Борисова започва професионалния си опит като експерт в Политическия кабинет на министъра на икономиката и туризма (през втория мандат на Борисов това е Божидар Лукарски). След това в Делойт, Мексико е мениджър на отдел „Финансови консултантски услуги“. След завръщането си в България работи за няколко частни финансово-консултантски компании. В годините преди да стане член на УС на БНР консултира компании, опериращи в сферата на медиите, дигиталните и медийни иновации, експериментални аудио-визуални решения.

 

УС на БНР бе определен от премиера Бойко Борисов като „главанаци”, а присъствието на двамата в евроатлантическата структура на Цветан Цветанов доказва как се формират ръководствата на държавните медии и кому служат, пише сайтът 19min.bg.

 


.

Припмняме, че сред първите членове на Центъра са журналистът Христо Христов, проф. Румен Кънчев, проф. Евелина Келбечева, психологът Росен Йорданов, адв. Борис Велев, Борислав Велков, анализаторът Кристиян Шкварек, д-р Виктор Серафимов, Евгения Стоянова, Екатерина Борисова, Стоян Георгиев, Драгомир Младенов, Петър Матов и София Цветкова.

 

 

Източник: https://frognews.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Цветанов заплаши Борисов! >> Ще бъде проблем, ако ГЕРБ отбележи отстъпление от завоювани вече позиции

Цветан Цветанов - новият Решетников

И без играч номер 2 - Цецо Цв., мачът е същият. Гледан е.

Окончателно: Бруталният арест на Николай Цонев струва 108 000 лв на данъкоплатците

Народът плаща на „МВР пикчърс“. Имам една мечта – тях също да ги „натъркалят“ по земята, да ги ритат и да им казват: абсолютни престъпници!

Драги ми Смехурко, вижда му се краят!

 

 112913