Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Движение „ДНЕС“:
Движение „ДНЕС“: <br> Да подкрепим подписката „ЗА“ референдума!

Движение „ДНЕС“:
Да подкрепим подписката „ЗА“ референдума!П Р И З И В

В продължение на три години Гражданско движение „ДНЕС“ е неизменна част от Националния референдум, иницииран от Слави Трифонов. Наши членове, симпатизанти и доброволци се включиха в събирането на подписи. Заедно събрахме близо 700 000 за няколко месеца. Включихме се и в организацията и провеждането на референдума, на който близо 3 млн. българи казаха „ДА“ и на трите въпроса.

В началото на месец юни група млади и ентусиазирани българи от Благоевград стартираха подписка.  Първоначално исканията им бяха само три.  Идеята за Изпълнение на решенията от референдума и Промяна в България бързо намери привърженици от цялата страна, които сформираха и Гражданска инициатива, която разпространи и продължи битката за нашия достоен живот. След скандалното поведение на българските депутати, които игнорираха справедливия протест на майките на деца с увреждания, родолюбците решиха да подкрепят и тях

1. ЗА изпълнение от Народното събрание решенията от Националния референдум 2016 г.

2. ЗА Слави Трифонов

3. ЗА промяна в България

4. ЗА изпълнение от Народното събрание исканията на майките на деца с увреждания.

Към тях се присъединяват все повече хора от цялата страна. НИЕ от Гражданско движение „ДНЕС“ като радетели и сподвижници на идеята на Националния референдум и работата в полза на гражданите сме длъжни да се включим и подкрепим инициативата и стремежа на тези патриоти и родолюбци да обединят България и да докажат, че гласовете на 3,5 млн. българи няма просто така да потънат!

Няма просто така бъде смачкан поривът на българите за ПРОМЯНА ,няма просто така да бъде смачкана и КАУЗАТА на Слави Трифонов! Не може да останем безучастни и към съдбата на българските деца и техните родители, обединили се в отчаян опит да променят системата. Да отвоюват живота и бъдещето на децата си! Призоваваме нашите членове, симпатизанти и доброволци от страната да се включат активно в инициативата и събирането на подписи!

Подробна информация за адресите на пунктовете може да намерите на нашия сайт и фейсбук страницата на Движението и фейсбук страниците на Движението във всички областни градове.

ЗАЕДНО ДА ПРОМЕНИМ БЪЛГАРИЯ!

 

ВИЖТЕ ТУК ПУНКТОВЕТЕ, НА КОИТО СЕ СЪБИРАТ ПОДПИСИ В ЦЯЛАТА СТРАНА

От ТУК можете да изтеглите бланката за събиране на подписи. Сканирайте я и ни я изпратете на: podpiskareferendum@gmail.com

Можете да изпращате бланки и на адрес:

Благоевград, офис на ЕКОНТ - Кончето, Валентин Иванов 0885 05 36 43

 

Приятели, очакваме вашата подкрепа! Ако имате възможност да събирате подписи, или да предоставите помещения и търговски обекти, в които да се събират подписи, свържете се с нас на:

Пишете ни и на лично съобщение във фейсбук страницата на Движение "ДНЕС"

БЛАГОДАРИМ ВИ!

 

 

Вижте и това:

Референдум за промяна на политическата система (2016)

Национален референдум, иницииран от „Шоуто на Слави” - 6.11.2016 г.

Слави Трифонов внесе 673 481 подписа. Мълчи за бъдещето си в политиката 

Резултати от национален референдум

3,5 млн. българи са отвратени от политическата класа и Темида. Ще премълчим ли...?

Слави, единствен ти застана до нас в тази жестока борба! 

Медиите нарочно мълчат за дарението на Слави Трифонов*

Слави и България поеха по пътя на промяната

 

 

 

 


68017