Гражданско Движение ''ДНЕС''

Актуално

Начало / Актуално - Актуално / Държавата, която про...
Държавата, която продава хората си... (ОБНОВЕН)

Държавата, която продава хората си... (ОБНОВЕН)Информационен сайт на Движение "ДНЕС" 

 

Къде е държавата? Този въпрос си задаваме почти ежедневно. Лошото и тъжното е, че имаме десетки, стотици, хиляди поводи да питаме за всичко и... отговори никога да не получаваме. И затова си и казваме често-често - Няма такава държава! 

Защо продавате здравето на децата ни“? Това е болният въпрос на жителите на няколко пловдивски села. Питат Държавата, която позволява на каменна кариера да нарушава закона. Хората питат Бойко Борисов, който позволява на инвеститор да заграби още 50 декара, да изсече гората, да изпотрови народа... Питат!?  

 

   

Питат всички хора, живеещи в облаци дим и тресящи се от нескончаеми взривове. Питат вече години наред... Питат и отговор от ТЯХ - няма! Защото я няма Държавата!

Отговори няма като с всичко останало, което е неудобно на властта и най-вече на нашия пръв партиен и държавен ръководител, премиер на РБ Бойко Борисов! Питат от години: за приватизацията, за калинките във властта, за КТБ, за "Олимпик", за непрозрачното и безразборно раздаване и харчене на държавни пари, за некачествените и скъпи ремонти, за скандалното саниране, за унищожената природа, питат за болното здравеопазване, за калпавото образование, за демографската катастрофа, за масовата престъпност, питат месеци наред и майките...?!

И още..., и още. Питаме всички за всичко! Отговори няма. Не ще и да има!

И така както вървим, скоро и Родопите, и хората, и... България няма да я има...!

А защо...?!

 

"ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Пловдивски села викат лично премиера, никой не чува протеста им срещу кариера

ВИЖТЕ сборните пунктове за началото на протестите “Системата ни УБИВА - Системата е БЛОКИРАЛА ” по градове - 2 октомври-вторник

Близките на деца с увреждания: Подкрепете ни, защото системата мачка и вас

Гражданско движение "ДНЕС": ЗАЕДНО да сменим Системата!

За Бога, братя и сестри, да се обединим!

214 000 подписа "ЗА" изпълнение решенията от Референдума, "ЗА" майките, "ЗА" промяна в България!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


78064