Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Джени Суши се оплака...
Джени Суши се оплака от тормоза на Андреа, няма да иска парите на Кубрат

Джени Суши се оплака от тормоза на Андреа, няма да иска парите на КубратАдвокатката Глория Олред, която защитава репортерката Джени Суши в случая с целувката с Кубрат Пулев, няма намерение да подава граждански иск.

Кобрата бе наказан след вчерашното изслушване пред Атлетическата комисия на Калифорния.

Боксовият му лиценз му бе отнет за период от 6 месеца, с начална дата 23 март. Той ще плати и глоба от 2500 долара, а до 22 юли трябва да завърши курс срещу сексуално посегателство.

Джени Суши се оплака, че е била жертва на кибертормоз от фенове на Кубрат, както и от приятелката му Андреа.

"Имам снимки от чатове, обижда ме на български. Когато те тормозят в интернет, се чувстваш сам, страхуваш се.

Бях уплашена, много уплашена, кибертормозът е сериозно нещо, заради това се самоубиват тийнейджъри".

В седмиците преди изслушването, се очакваше, че Джени Суши и адвокатката й ще поискат и сериозна парична компенсация, но това не се случи, поне сега. Глория Олред сподели:

 

"Към този момент нямаме такъв план. Това, че искаме пари са лъжливи истории, не сме подали криминално оплакване в прокуратурата.

Това, което Джени направи, е много важно не само за нея, но и за останалите жени, особено репортерките.

Той вече знае, че ако направи нещо подобно, ще загуби лиценза си завинаги. Всичко това е благодарение на видеото, ако го нямаше, никой не би повярвал.

Оправданието на българина е безумно. Твърди, че е бил ударен по време на мача. Да разбирам, че всеки боксьор ще може да целува репортерките по устата, след като е получил удар в главата.

Това е сериозно, сексуален тормоз е. Опитаха се да я унижат с клипче, което е от съвсем друг момент в живота й (бел. ред. става въпрос за видеото, на което Суши танцува с кута на приятел на Кубрат). Какво се е случило след целувката е без значение. Това е престъпление, сексуален тормоз е".

 

Източник:https://corner.dir.bg/99535