Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Джордж Клуни раздал ...
Джордж Клуни раздал по 1 милион долара на 14 приятели

Джордж Клуни раздал по 1 милион долара на 14 приятелиТова се случило през септември 2013 г. 

Холивудската звезда Джордж Клуни изненадал с по милион долара в брой 14 свои приятели. Един от дългогодишните близки на актьора - Ранди Гербер, разказа за това преди три години, а сега Клуни разкрива подробности, пише kanal3.bg.

Той поканил най-близките си приятели на вечеря. Това се случило през септември 2013 г., точно преди премиерата на филма "Гравитация". Разпространението му по кината се превръща в "много добра сделка" за актьора, тъй като хонорарът му се изчислявал на базата на процента от боксофиса.

Приблизително по същото време той се запознава с бъдещата си съпруга Амал, въпреки че все още не са в близки отношения. Затова Джордж решил да празнува с тези, които тогава били неговото семейство.

"Помислих си, че всичко, което имам, са тези момчета, които през последните 35 години ми помагаха по един или друг начин. Спях на диваните им, когато ми беше трудно. Даваха ми заеми, когато нямах пари. Помагаха ми, когато се нуждаех от помощ в миналото. Така че в онзи момент аз помогнах на тях", каза Клуни пред GQ.

Следващият филм, в който Джордж Клуни ще се появи, е драмата "The Midnight Sky". Неговата премиера е на 23 декември.

 

Източник: https://fakti.bg/

 

 

 


140760