Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / ЕДИНСТВЕНО НА НАШИЯ ...
ЕДИНСТВЕНО НА НАШИЯ САЙТ: Въпреки медийното затъмнение! > Слави с разтърсващ концерт в Лондон за децата на България! ВИЖТЕ>>

ЕДИНСТВЕНО НА НАШИЯ САЙТ: Въпреки медийното затъмнение! > Слави с разтърсващ концерт в Лондон за децата на България! ВИЖТЕ>>Слави Трифонов и „Ку-Ку бенд“ предизвикаха истински фурор в Лондон. Концертът в най-голямата европейска зала The O2 Arena бе под надслов "Системата ги убива" и е в подкрепа на родителите на деца с увреждания. Цялата печалба от концерта ще бъде дарена за тяхната кауза.

20 000 души пяха заедно със Слави велики български патриотични песни, които са част от  новия диск на "Ку-ку бенд" - "Песни за българи"!

Албумът беше създаден специално за всички български училища и читалища и не се разпространява в търговската мрежа.

Всеки зрител на концерта "Системата ги убива" получи безплатно "Песни за българи". Защото тези песни ни правят българи и винаги трябва да се слушат!

ВИДЕО 1            ВИДЕО 2                ВИДЕО 3              ВИДЕО 4               ВИДЕО 5

*****************************************************************************

"Златните момичета" въодушевени от каузата на Слави

 

"Златните момичета" на България се включиха в чудесна кауза. Михаела Маевска, Цветелина Найденова, Любомира Казанова, Ренета Камберова и Снежана Дечева бяха част от благотворителния концерт на Слави Трифонов в Лондон. Грандиозното събитие се състоя пред препълнената зала "O2 Арена".

Гимнастичките представиха своето запомнящо се шоу пред хилядите ни сънародници във внушителната зала и бяха бурно аплодирани от публиката. Събраните средства - над 2 милиона лева, ще бъдат дарени за деца с увреждания у нас.

"След благотворителния концерт в Лондон съвместно с "Шоуто на Слави" и "Ку-ку Бенд"! Каузата - приходите от концерта ще бъдат дадени на деца с увреждания в България! "ЗЛАТНИ МОМИЧЕТА", големи спортисти и човеци с огромни сърца, БРАВО! 

Най-голямата зала в Европа "The O2 Arena" в Лондон беше препълнена! Хиляди български знамена, българи, които плачат и пеят, толкова много българска енергия и толкова много любов към България! Благородна идея, направена по фантастичен начин!

Респект към всички, взели участие и дали частица от себе си за осъществяването на тази невероятна кауза!", написаха от Българска федерация по художествена гимнастика, публикувайки снимки от събитието. Въодушевената Илиана Раева пък показа и няколко видео клипове, както и написа "След концерта, изтощени и заредени... Толкова българска енергия... Фантастично... До следващата ни среща някъде по света."


ВИДЕО 1   ВИДЕО 2   ВИДЕО 3   ВИДЕО 4

 

Източник:https://www.blitz.bg/

 

ВИЖТЕ КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Заради невъзможност да реши проблема на децата с увреждания, социалният министър Бисер Петков подаде оставка, Борисов я прие 

Слави и Ку-ку бенд с концерт срещу системата

Концертът в The O2 Arena ще бъде в подкрепа на родителите на деца с увреждания

Слави Трифонов посвещава концерта си в Лондон на децата с увреждания

Българските медии гузно мълчат за дарението на Слави от концерта в Лондон ЗА нашите деца!*

„Системата ни убива“

Медиите нарочно мълчат за дарението на Слави Трифонов*

Той е гласът на истината и алтернативата на цялата власт!

СЛАВИ: НЕ СТАВА ОТВЪН. ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕШ В ПАРЛАМЕНТА И ДА ПРОМЕНИШ ЗАКОНИТЕ

Властта се опитва да забрави и „погребе“ Слави Трифонов, заедно с мечтите и надеждите на милиони българи!

Слави осъди „Господари на ефира“ и дари парите на майките на деца с увреждания

Държавата, която убива хората с увреждания


65629