Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Ето защо мъжете са л...
Ето защо мъжете са луди по миньончетата

Ето защо мъжете са луди по миньончетатаПочти сигурни сме, че няма жена, която да е напълно доволна от външния си вид. Дали става въпрос за цвета на косата, обема на устните или нещо още по-незначително, жените винаги искат да подобрят нещо в себе си. А в стремежа си да се харесат на околните, стоят с часове пред огледалото, опитвайки се да коригират недостатъците си.

За съжаление, има неща, които не можем да поправим нито с пластични операции, нито със скъпи козметични процедури. Ръстът е един от тях. Много дами страдат от това, че са ниски. Но за тях имаме добра новина. Оказва се, че мъжете много си падат по ниски жени и не пропускат възможността да се запознаят с такава дама. Връзката с ниско момиче си има куп предимства. Ето и някои от тях:

Малките жени са очарователни
Те изглеждат възхитително, дори и да са с лош характер. Помните ли Фил Дънфи от сериала "Модерно семейство"? Той непрекъснато съветва да се запознаваме с хората, които изглеждат секси, дори и да са ни разочаровали.

Могат да носят обувки на висок ток

 

Снимка: Shutterstock


Ниските момичета без проблеми могат да носят обувки на висок ток, защото никога няма да изглеждат по-високи от партньора си. Високите дами имат големи проблеми с това и трябва винаги да се съобразяват с компанията, когато искат да обуят обувки на ток.

Изглеждат млади и съвършени
Всеки човек ще си помисли, че сте на 17, дори и отдавна да сте минала 25-те. Изглежда сякаш малките жени никога не стареят. Те изглеждат все така млади и времето все едно ги отминава.

Прекарват повече време с партньора си
Джобните гаджета обичат по-силно. Така че, уважаеми господа, ако сте се събрали с ниска жена, бъдете сигурни, че връзката ви ще продължи вечно.

Да целуваш малка жена е толкова мило
Усещането, когато висок мъж целува по-ниска от него жена, е повече от невероятно. Нима не е трогателно, когато тя се повдигне на пръсти, за да ви целуне?

Всеки мъж иска да я прегръща

Снимка: Shutterstock


Кой мъж не обича да прегръща ниска жена? Главата ѝ е на гърдите му, а той може нежно да я целува по челото. Има толкова много романтика в това.

 

Източник: https://fakti.bg/


90323