Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Фейсбук мнение >> Ти...
Фейсбук мнение >> Тихомир Василeв: Борисов го играе вярващ - лъже и сам си вярва!

Фейсбук мнение >> Тихомир Василeв: Борисов го играе вярващ - лъже и сам си вярва!Тихомир Валериев Василев

 

‼️ Снощи отново бяхме свидетели на поредното психично разстройство на Борисов последствие от мерките срещу COVID-19.

‼️ Интервюто, което започва с "не бе" на въпрос на водещия е просто култово. Изгледах го два пъти и се убедих че този човек освен че го играе вярващ , лъже и сам си вярва.

‼️ Синдрома "аз съм готин другите ме подвеждат" се проявяваше постоянно и естествено той за нищо не е виновен. Като се почне от "труповете и чувалите" та се стигне до #ЗлоПаметнитеЗаписки с Божков.

‼️ Самохвалството и комплексарщината му се проявиха в пълна степен относно мерки, магистрали, строителство и стратегически обекти. Явно бързо забравя че магистралите му се разпадат, а са най-скъпите в света, пътищата му убиват хора справка случаят в Своге от преди година, стратегическите обекти ги спря преди години, а сега ни пробутва "Турски поток" като балкански и като "голям успех".

Явно максимата повториш ли една лъжа 100 пъти тя става истина се опитва да я ползва умело.

‼️ 9%ддс ако се зачетете в закона ще установите че е за доставка, а не за продукт, но това да кажем е друга тема, която пък се бие с твърденията му че не са прокарвали лобистки закони обслужващи определени бизнеси и бизнесмени.

‼️ Нелепото изказване за съсипания плаж "Алепу" няма да го коментирам. Във всеки случай проявата и на орнитоложки познания добави към "дългата" му визитка нови "наУчни" висини.

‼️ Стана ясно също че и той можел да прави комикси но бил "скопен " към момента и това щяло да се случи по-после щото нямало да е вечен премиер. Чудесно! Но по притеснителното е че в прав текст каза че държавата може да мачка частни бизнеси за да бъдат изцяло в полза на държавата, като след това си изми ръцете с детско юношеския футбол и леката атлетика. Обичайно за него, все друг е причина и е виновен.

‼️ Култово също беше че АЕЦ-Белене от гьол стана чудесен проект .

‼️ Естествено не подмина Костинброд и се опита да захапе нашият лидер Мая Манолова. Хората много добре знаят обаче, че там се готвеше манипулация, а и когато има нещо нередно трябва да се алармира и уведоми прокуратурата, което вие г-н премиер и вашите калинки в МС и НС не правите.

Впрочем че сте майстори на манипулации от всякакъв род по време на избори е обществена тайна. Справка местния вот в София през 2019г. , а също така и премахването на машините от секциите след евроизборите , защото видяхте, че с машини няма как да мамите.

‼️ В заключение ще кажа, че колкото и да говорите за нещата от живота от саламите та до Атомните програми вие сте един демагог, популист и доказан и от Българският съд Лъжец.


#Ревизия #КъдеСаПарите

 

  BNT.BG

127515