Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Фен поиска пари на ш...
Фен поиска пари на шега, Боатенг му ги даде

Фен поиска пари на шега, Боатенг му ги дадеНовото попълнение на Барселона направи нещо доста странно

 

Новото попълнение на Барселона Кевин-Принс Боатенг направи нещо, което е нетипично и рядко срещано сред играчите на големите футболни отбори. 31-годишният ганайски национал изненада свой фен с банков превод.

Всичко започнало като шега, след като футболният запалянко Ренато се свързал с нападателя на профила му в „Инстаграм“. За негова изненада Боатенг отговорил и му пратил пари.

Какъв всъщност е поводът за комуникацията между двамата. Ренато е запален футболен фен и в италианската онлайн игра „Фантакалчо“ си съставил собствен отбор, в който основен играч бил Боатенг от Сасуоло.

През януари обаче „черно-зелените“ пратиха ганайския национал под наем в Барселона. Така Ренато остана без важен футболист в своя отбор, а това му носи негативи в класирането на „Фантакалчо“. Заради това той се свързал с Боатенг в „Инстаграм“.

„Какво да правя? Трябва да ме компенсираш! Да ти пратя ли номера на банковата си сметка?“, написал футболният фен.

Боатенг не се поколебал и отговорил: „Пращай“.

Не след дълго последвало ново съобщение от новия футболист на Барселона: „Здравей, Ренато! Парите са преведени! Прегръщам те!“

„Това не може да е истина! Ще умра! Аз тези пари ще ги дам за благотворителност. Ти си велик! Надявам се да се видим. Снимка с теб ще бъде сбъдната мечта“, написал в отговор футболният запалянко.

Не е ясно каква е сумата, която Кевин-Принс Боатенг е превел на Ренато.

Испания

 

Източник: https://fakti.bg/sport/89592