Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Г-н премиер, отречет...
Г-н премиер, отречете участието в скандалния запис!

Г-н премиер, отречете участието в скандалния запис!Ултра скандален запис, в която премиерът на България обяснява неща, свързани с председателя на парламента Цвета Караянчева, Елена Йончева и пр. ”изтече” в YouTube. Атанас Чобанов от Биволъ съобщи до медиите за наличието на записа. Съдържанието е невъзможно за коментар. 

Не знаем дали записът е автентичен. Но смущаващ е най-мекото определение. Звучи нереално, абсурдно и ужасяващо.  

Ситуацията е взривоопасна. Ако някой се опитва с монтирани разговори да свали министър-председателя – това е преврат. Къде са службите, къде е прокуратурата? 

Г-н Борисов, отговорете, че това е саботаж, лъжа, идиотщина… Не е реално много хора да си мислят, че изричате думи, които нямат нищо общо с поста, отговорностите и всекидневните твърдения, че работите само и единствено за обществения интерес. Поискайте незабавна експертиза – не тук, а в чужбина, за да се чуе експертна оценка. 

Ако не го направите, ще дадете повод за много съмнения, слухове и спекулации. Нямате полза от това. Не подминавайте скандала с клишето: „Не коментирам подобни неща“. „Нещата“ стават все повече и все по-неприятни. Стават грозни.

ФРОГ НЮЗ

 

Източник: https://frognews.bg/

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Атанас Чобанов: Пратиха до медиите скандален запис на Борисов, в който говори за гаф на Караянчева и как ще громи Йончева
127985