Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Германия ще екстради...
Германия ще екстрадира Северин Красимиров в България

Германия ще екстрадира Северин Красимиров в БългарияСъдът в окръг Целе в провинция Долна Саксония реши да екстрадира в България Северин Красимиров, заподозрян за убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова.

Това обяви самата институция в съобщение на сайта си. Според съобщението решението е "от 11 октомври 2018 г." (вчера). Не са намерени достатъчно сериозни причини, които да възпрепятстват екстрадицията.

 

По-рано БНТ съобщи, че Красимиров е дал съгласието си за опростена процедура по екстрадиция, която може да отнеме броени дни.

 

В документа също се посочва, че Красимиров не е възразил срещу екстрадицията си и това е дало възможност за задействане на десетдневен срок, в който да бъде предаден на българските власти.

 

Генералната прокуратура в Целе междувременно съобщи, че Красимиров частично е признал деянията си (нападението срещу нея), но не и убийството ѝ. Той освен това твърди, че нито я е изнасилил, нито е откраднал нейни принадлежности.

 

Източник:https://www.dnevnik.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Да изринем боклука... преди да ни е удушил... и убил!? Бас хващам, въпрос на време e властта да обяви, че убиецът е заловен и той ще е я психопат, я клошар, я някой циганин...! 

Слави Трифонов: Убийството на Виктория е брутална диагноза на това до къде са ни докарали...и всъщност какво населяваме днес - държава, територия или кочина!?!

НОВИНАТА НА ДЕНЯ: Започнаха ликвидирането... на неудобните! ВИЖТЕ ТУК всичко по темата >>

България в шок! Властта почна разправа с неудобните!* >> Последното предаване на убитата тв водеща било за Джи Пи Гейт

Илиан Василев във Фейсбук: Властта премина към премахване на опонентите си 

МВР работи по всички версии за убийството на журналистката от Русе 

Полицаи за убитата журналистка: Не помним друго толкова брутално престъпление в Русе 

В уж „спокойна и сигурна“ България* >> Жестоко убийство на 30-годишна бизнесдама в Русе, жертвата била изнасилена, душена и обезобразена (СНИМКА) 

Теории на хаоса* >> Маринов за убийството в Русе: Близо до произшествието има психиатрично заведение

Близките на убитата Виктория Маринова от Русе: Ще има време за гняв (Снимки)

Приятели на убитата Виктория Маринова ще претърсват мястото на престъплението. Те не са доволни от действията на разследващите 


78533