Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Гл. секретар на през...
Гл. секретар на президента Радев: Вече не минава за джендърите и гей браковете, прекалено елементарно е. Искат се Вашите оставки...!

Гл. секретар на президента Радев: Вече не минава за джендърите и гей браковете, прекалено елементарно е. Искат се Вашите оставки...!Не, протестиращите искат Вашите оставки! И на Гешев! Това вече не минава за джендърите и гей браковете, прекалено елементарно е.

Младите хора не са глупави и не трябва да се подценяват по този нескопосан начин. Това е обидно толкова, колкото и телефонните разговори на премиера. Явно оставащите месеци до март са особено важни за изпълнителната власт и лично за триото - Борисов, Каракачанов и Симеонов. Упс, квартет е! Да не забравяме и най-големия дарител в Републиката.

Не разбрах обаче кой е силов вицепремиер в България след събитията по разчистване на блокадите. Оставам с впечатлението, че това е Валери Симеонов, А той май беше от другата власт, законодателната. Ами това е - демокрация в герберо-патриотски стил. 

Димитър Стоянов, главен секретар на президента Румен Радев, Facebook


*Заглавието е променено от редакцията

Източник: https://frognews.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Каракачанов с нови халюцинации по опорките на ГЕРБ: Соросоидни НПО-та искат да вземат властта...., за да въведат гей браковете...?!

Въпреки бурята и дъжда: Хиляди отново на протест, искат оставките на Борисов, правителството и Гешев

СДВР: Ще премахнем барикадите по някое време през нощта

"Шпигел": Системата "Борисов" направи България най-бедната в ЕС

Автошествие тръгна “По пътя на корупцията на Бойко Борисов”

 


132949