Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Господин Лъжа – май ...
Господин Лъжа – май е новото име на шефа на лошия човешки материал

Господин Лъжа – май е новото име на шефа на лошия човешки материалКоментар на Благой Българанов 

Премиерът Бойко Борисов и ГЕРБ са осъдени да платят 5000 лева на БСП депутата Елена Йончева. Журналистката заведе делото заради две изказвания на Борисов в предизборната кампания миналата година - на 10 март в Бургас и на 12 март във Варна, изказвания, в които той казва, че правителството на ГЕРБ е било принудено да плаща милиони за  интервюта и репортажи на Йончева...

Другата реплика на Борисов, за която съдът приема, че е увредила Йончева, е "бяхме принудени милиони да платим за нея, с мъж-премиер тогава", тук е визирана връзката в миналото на журналистката с бившия премиер Сергей Станишев. Бойко Борисов и ГЕРБ са осъдени да платят солидарно на Елена Йончева и разноски за 825 лева. Нейният иск беше за 20 000 лева, но не е бил уважен в цялост. 

Ей на! След госпожа ЛЪЖА си имаме и... господин ЛЪЖА! 

Осъдиха ни премиера за клевета, засега само за това престъпление. В Германия присъдата е 2 години затвор. Разбира се, г-н Борисов ще се размине само с финансово наказание и то най-вероятно ще бъде поето от партията му. Тоест ние ще го платим, защото субсидираме ГЕРБ, БСП и един куп още знайни и незнайни партийки.

Плащаме си да ни лъжат. А за никой не е тайна, че българският политик е изпечен лъжец и крадец.

И това, което е още по-лошо е, че нашите управленци са свикнали да не носят отговорност за думите и за делата си!

А знаем и как се прави политика в България? С лъжи и манипулации. Като се започне от предизборните кампании, та се стигне чак до следващите избори!

За нашите политици лъжата е необходимост. Начин да се скрие некадърността, кражбата, разрухата, бедността.

Лъже Бойко Борисов. Говори каквото му падне или каквото му изнася. Сменя си мнението по три пъти на ден и не му пука. Явно за него ние сме просто лош човешки материал.

Хвърля пиар факти за ремонти, магистрали, икономически ръст, липса на безработица, богати хора... Според управляващите всичко е розово и ще става още по-розово, та чак към цикламено върви бъдещето на България.

Ясно е, властта лъже?! Лъже и то безобразно и нагло.

Опитва се да ни внуши, че сме по-прости от тях! Че не виждаме какво става около нас. Искат да ни втълпят, че живеем добре, че пътят е правилен! Че всичко е 6+!

Лъжат, лъжат и не носят отговорност. Най-много ако видят на зор, че разбираме колко ни лъжат и хоп вземат та се изкарат потърпевши и обидени... И накрая народът пак е виновен, че е сляп едва ли не и не вижда хубавото!

Много, много се нервират управниците ни, когато им се поиска отговорност за лъжите, за парите потънали в огради, саниране, ремонти, магистрали...

И пак възниква въпросът, докога ние ще си мълчим и преглъщаме лъжите на Борисов и отбора му министри-разбойници? Докога?

Портиерът“ на Европа“! Това е прозвището на нашия премиер вече! След яловата среща за т.нар. бъдеще на Западните Балкани. Реалната оценка за неговата работа се вижда в докладите, които не се пишат на жълтите павета, а там в Брюксел. И според тях ние сме най-корумпираната държава в ЕС, най-бедната, с най-висока смъртност, с най-висок ръст сива икономика и още много най-най-най...

Това е отговорът на лъжите му. А кога ли ще дойде нашият отговор?!?

Така че, ако искаме „Портиерът на лъжата“ да си иде и да носи отговорност за работата и лъжите си трябва да спрем да си мълчим и да се правим, че чуваме, че вярваме...

Е, да, май отдавна дойде време да спрем ЛЪЖАТА!

 

Вижте и друти материали по темата:

А вие чувствате ли се унизени и гневни?! - коментар на „ДНЕС“

ГОРЕЩИ ПОЗИЦИИ… Гражданско движение „ДНЕС“ е за намаляване на партийните субсидии и за строг контрол върху тяхното отпускане и разходване

СЛАВИ ТРИФОНОВ: ГОСПОДА ПОЛИТИЦИ, ЩЕ БЪДЕТЕ УВОЛНЕНИ!

Партиите в парламента - все по-богати и все по-стиснати рентиери

Слави: Да дадем партийната субсидия на пострадалите, а за политиците - по един смс

Сгащиха Краля-Слънце в лъжа* >> Елена Йончева осъди Бойко Борисов и ГЕРБ за 5000 лв.

Разкриха го!* >> Германският в. ”Ханделсблат” за Борисов: ”Безсилният портиер на ЕС”

Бойко Борисов недоволен от лошия човешки материал в България

 

 

 

 


63639