Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Готвят се и за цирк ...
Готвят се и за цирк >> Младен Маринов: Планираме и се подготвяме за европейските избори и за баловете

Готвят се и за цирк >> Младен Маринов: Планираме и се подготвяме за европейските избори и за баловетеМинистър Младен Маринов коментира, по време на блицконтрол във вътрешната комисия, какви са впечатленията му от работата на системата за наблюдения на горивата.

Идеята е да има един център, за да могат служителите да контролират целия процес - от появата на танкера до включването му измервателните уреди, заяви той.

По думите му системата ще бъде надграждана и ще се обхване целия процес до крайните обекти и потребителите. Продължават операциите, които се извършват от координационния център, срещу контрабандата. По думите му платформата е изготвена и предстои с технически средства да се надгражда.

Въпрос към министъра зададе и Цветан Цветанов, във връзка с предстоящите европески избори по охраната за нормалното им провеждане.

Планираме и се подготвяме както за европейските избори така и за абитуриентските балове, каза Младен Маринов. Имаме необходимия ресурс, допълни той. Той коментира и допълнителните 3 милиона лева, които се отпускат на министерството. Те касаят ангажименти, които дъжавата има към Шенген - те са насочени за техническа поддръжка на граничните пунктове, гориво за корабите.

Задържан е заподозрян за снощното убийството на жена в София. Работи се основно по битов мотив. Лицето е роднина на убитата жена, каза министърът.

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: https://novini.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Всеки трети държи да гласува с "преференция"

Слави Трифонов: Въпросът сега е: Кога любените и любещите ще си разменят позициите?

Изборен кодекс до безкрай: ДПС внесе ремонт на ремонта на ремонта

Промените в Изборния кодекс отново са на дневен ред

 


92706