Гражданско Движение ''ДНЕС''

Актуално

Начало / Актуално - Актуално / Гражданско движение ...
Гражданско движение „ДНЕС“: Даваме 100 часа на новото правителство!

Гражданско движение „ДНЕС“: Даваме 100 часа на новото правителство!Гражданско движение „ДНЕС“ приема встъпването в длъжност на новото служебно правителство като възможност да спре разединението в българското общество.

 

Ние, от Гражданско движение „ДНЕС“ вярваме, че новото  правителство ще успее да накара институциите в България да започнат да работят в интерес на гражданското общество, така, че правата и интересите на българските граждани да бъдат спазвани и защитени от лошите практики на политически и икономически субекти.

 

Настояваме новото правтелство възможно най-скоро да започне широки консултации с представители на гражданското общество, в лицето на граждански организации и движения, с цел набелязване на спешни мерки и изготвяне на програма за работата, за бързо преодоляване на социално–икономическата криза, в която се намираме.

 

Ние, от Гражданско движение „ДНЕС“, даваме кредит на доверие на новото правителство, в рамките на 100 часа  да представи пред българското общество своята програма с ясни приоритети и обвързана с ясни срокове. Програма, която да върне отново вярата ни в държавността и българските институции.

 

Ние, от Гражданско движение „ДНЕС“ вярваме, че българското общество повече няма да допусне никое правителство и никой политик да не чува гласа на българските граждани.


5601