Гражданско Движение ''ДНЕС''

Новини от „ДНЕС“

Начало / Актуално - Новини от „ДНЕС“ / Гъмзата подлудява хи...
Гъмзата подлудява хиляди фенове!*

Гъмзата подлудява хиляди фенове!*Селфи с купонджийки

Скъса синджира, държи се като ерген 

Гъмзата не спря да бройка гаджета навръх празника на жената - 8 март. Тогава музикантът имаше участие в популярна столична дискотека, видя „България Днес“. Тълпи от фенки налитаха на рояци на Гъмзата, а той с радост позираше и флиртуваше с всички.

Макар да е женен от 11 години и да има две деца, Йордан Йончев, както е името на Гъмзата, се държеше като ерген. Гушкаше се с момичетата, раздаваше и получаваше целувки, а по-палавите студентки директно му пускаха ръце в стремеж да си пробват късмета. Гъмзата им отвръщаше, като им показваше големия си тромпет, който доставяше истински радост на почерпените девойки.

 

Гъмзата едва диша от жени Снимки: PLAZZA

През последните години Йончев се радва на солиден брой участия и все по-често отсъства от дома си. В един момент това сериозно писна на майката на децата му Юлиана, която реши да ходи по нощните заведения заедно с него, за да може зорко да следи какви ги върши възлюбеният й. Скоро след това Юлиана се отказа от детективската си роля, тъй като не можеше да смогва на нощния живот. И след като остана сам, Гъмзата отново се отдаде на фриволни изпълнения и все по-сериозни задявки с купонясващи момичета.

 

Свалките нямаха край

На участието си на 8 март буквално не можеше да си поеме дъх от внимание. За да се справи по-лесно с женското внимание, той периодично отпиваше от чаша с уиски. Хем настроението му се покачваше, хем се включваше в купона на дамите. В един момент той се присъедини към масата на голяма женска компания. Дамите го накараха да седне при тях и дълго време не искаха да го пуснат.

 

Момичетата му налитаха на рояци

След силната вечер Гъмзата си тръгна видимо доволен, но не е ясно как майката на децата му ще приема поредната му доза свалячески изпълнения. И едва ли ще е щастлива, че докато тя си стои вкъщи и гледа наследниците му, той си развява тромпета по чалготеките.

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: http://www.bgdnes.bg/