Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / ХОРОСКОП за 19 юли 2...
ХОРОСКОП за 19 юли 2019

ХОРОСКОП за 19 юли 2019Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

 


Един доста добър ден за вас. Всичко ще става бързо и лесно, ще приключите с недовършените неща. Хубав ден да тръгнете на път. Не стойте на едно място –действайте. Бъдете повече с деца, ако можете.
Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

 


Ще имате шанс да се изявите, но ще имате толкова други неща за вършене, че трябва да сте шесторъкия Шива, за да успеете. Не се опитвайте да променяте правила, а намерете начин да ги спазвате. Дисциплината в семейството не винаги е лошо нещо, имайте го предвид.
Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

 


Една приятна увертюра към почивните дни. Дано нямате много важна работа, защото хич няма да сте във форма. Най-добре ще е, ако можете да отдъхнете на някое по-хладно местенце. И оставете сериозните занимания поне за ден.
Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

 


Избягвайте да харчите пари през първата част на деня, защото трудно ще успеете да задържите дори и една стотинка. Следобед ще се чувствате най-доволни, ако се видите с колкото се може повече хора. Това ще ви донесе усещането, че сте на гребена на вълната.
Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

 


Гледайте да свършите преди обед всички онези неща, които ви задържат в къщи, за да можете следобед да си отдъхнете удовлетворени от добре свършената работа.
Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

 


Малко тягостно може да се чувствате днес и е добре да избягвате контакти с прекалено много хора. Творческата изява ще ви накара да се почувствате не само доволни от себе си, но и истински свободни.
Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

 


Трудно ще ви е днес да се измъкнете от къщи. Причината да не реализирате грандиозните си планове от сутринта може да се дължи само на лошата ви организация. Бъдете по-дейни, днес е добре да се погрижите малко за здравето си като се поразходите повечко.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

 


Един чудесен ден за вас, в който ще ви се иска да приключите с всичко започнатото. Сутринта е най-добре да си поспите и да действате след обед.
Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

 


Днес можете спокойно да си блаженствате на сянка и да не се претоварвате с много храна и физически дейности. Имате ли да свършите нещо важно, гледайте да го сторите до обед.
Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

 


Като цяло денят е удачен, стига да не възлагате прекалено много надежди на хората. Слушайте интуицията си. Не се пренапрягайте много физически. По възможност не демонстрирайте политическите си пристрастия.
Хороскоп Водолей (21
януари – 19 февруари)

 


Не може да се
Един наистина прекрасен ден, в който ще можете да изразите всичко, което чувствате по най-подходящия начин. Сега е моментът да се промените или поне да пробвате. Бъдете внимателни с правилата, не ги пристъпвайте, всъщност е добре да ги има.
Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

 


Еуфорията от сутринта постепенно ще се поуталожи и в късния следобед ще можете да отделите повече време на себе си и на семейството си. Не си позволявайте да мързелувате, а се опитайте да свършите някои полезни неща у дома.
Хороскопи от astro5.net


Източник: https://zodiite.com/
 
 


82597