Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / ХОРОСКОП за 15 септе...
ХОРОСКОП за 15 септември 2019

ХОРОСКОП за 15 септември 2019Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

 


Макар да сте от хората,които предпочитат собственото си мнение пред това на всички останали,днес ще сте настроени да изслушате и чуждата гледна точка.
Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

 


Интересен ден с много вътрешни провокации. Ще изпитвате вътрешно нетърпение, което ще се опитвате да представяте като желание за работа. Най-смислено е просто да прецените кое си струва и кое е важно за Вас. Всичко останало просто предайте на Вселената за рециклиране.
Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

 


Опитите ви да научите повече за света и хората около вас ще бъдат възнаградени. Ако у дома ви дразнят, идете на разходка. Днес особено ще държите на честните отношения и всички измами и заблуди силно ще ви нараняват.
Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

 


Днес може да се изненадате сами от себе си. Обстоятелствата ще ви провокират да покажете качества, които дори вие самите не подозирате, че притежавате. Понякога стресовите ситуации ни правят голяма услуга, стига да не са твърде чести.
Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

 


Хубав ден да научите нещо ново, а също и да се поразходите по някоя туристическа пътека. Най-важното е да не губите ентусиазма и доброто си настроение.
Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

 


Парите наистина са много важни, но те не биха ви купили чиста съвест. Помислете за това, когато се впускате да правите нещо с пълното съзнание, че е нередно. В такива случаи и наказанията са най-тежки, не го забравяйте.
Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

 


Ще реагирате доста емоционално, което може да изглежда забавно за околните, но определено няма да е във ваша полза. Знаете как да намерите средния път, вие сте го измислили този номер, просто го направете.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

 


Нещата ще стават сякаш независимо от вас, вие просто трябва да ги констатирате. Това може силно да ви подразни и може би е по-добре да приемете ситуацията такава каквато е, защото “бунтът” само би усложнил положението ви.
Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

 


Някои от идеите на приятелите ви наистина може да ви звучат налудничаво, но не забравяйте, че всички гениални открития са започнали по този начин. Ако сте истински приятел, вие трябва да застанете на страната на човека, който ви нарича свой приятел.
Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

 


Всички около вас ще ви изглеждат пълни безхаберници и това силно ще ви изнервя. Успокойте малко топката и не се опитвайте да контролирате всичко и на всяка цена.
Хороскоп Водолей (21
януари – 19 февруари)

 


Не може да се
Философски гледате на нещата и това ви кара да се чувствате свободни и независими. Все пак обръщайте по-голямо внимание на детайлите в работата си и на акуратното изпълняване на задълженията.
Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

 


Можете да превъзмогнете притеснителността със съзнателно усилие. Не поемайте допълнителни отговорности, само ще си усложните живота. Не забравяйте да отделите нужното внимание на здравето си.
Хороскопи от astro5.netИзточник: https://zodiite.com/

 

 

 


110552