Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / ХОРОСКОП за 25 юни 2...
ХОРОСКОП за 25 юни 2019

ХОРОСКОП за 25 юни 2019Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

 


Ще имате желание да се впуснете в нови дейности и да разширите вече започнатите. Имайте предвид, че нещата наченати днес няма да са много трайни.
Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

 


Сутринта ще сте малко разпилени и трудно ще се организирате, но следобеда ще сте напълно наясно какво точно трябва да правите, а при това ще получите и признание за това.
Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

 


От работа няма да се отървете, но пък като видите резултатите ще сте удовлетворени от себе си. Вечерта можете да се повеселите с приятели за успешно приключилия ден.
Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

 


Днес е много важно да направите добро впечатление. Работете безкористно и не се опитвайте да прехвърляте отговорността другиму. Не бързайте с изводите, защото още не всичко ви е ясно.
Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

 


Напрежението от сутринта ще се промени в енергичност следобед. Действията Ви ще срещнат някои спънки, но не се отказвайте, в крайна сметка всичко ще стане когато му дойде времето.
Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

 


Високи цели сте си поставили днес, но дали са в хармония с вътрешния ви стремеж. Не правете нещо само и само да впечатлите някого, бъдете себе си. Ще действате значително по-отговорно и дисциплинирано.
Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

 


Ежедневието ви ще бъде нарушено, а това малко ще ви разстрои. Действайте самостоятелно и не сменяйте често настроенията си. Внимателно прочетете пощата си, може да получите твърде интересни предложения за изява.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

 


Днес денят може да е доста ползотворен. Нещата ще стават с лекота, ще получите дори подкрепа от шефовете си. И не бъдете прекалено сериозни има толкова неща, на които да се порадвате.
Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

 


Хубав ден за вас е днес. Ще си мечтаете за грандиозни неща и ако истински си повярвате, току-виж се осъществили. Нищо чудно да ви поканят да погостувате на далечно място или просто да получите една хубава новина от близък човек, който е далече.
Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

 


Малко отнесени може да се чувствате днес, но пък ще ви хрумват страхотни неща. Може да срещнете хора, които отдавна не сте виждали и благодарение на тях ще получите интересни предложения.
Хороскоп Водолей (21
януари – 19 февруари)

 


Не може да се
Ще трябва да се справите с някои неотложни задачи и с някои хора, които ви досаждат. Не са изключени финансови проблеми, но гледайте да се справите без заеми.
Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

 


Днес ще се чувствате странно свободни, ще Ви се иска да се понесете на крилете на летния вятър, а в същото време отговорностите ще Ви притискат едва ли не от всички страни. Бъдете предпазлиВи със самите себе си – вашите страхове могат да Ви провалят.
Хороскопи от astro5.net
Източник: https://zodiite.com/
 
 


82597