Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Хороскоп за 13 януар...
Хороскоп за 13 януари 2018

Хороскоп за 13 януари 2018 

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

 


До обяд нещата ще стават като на шега, но след обед ще трябва да запретнете ръкави и да действате. Ще се наложи да въдворите ред.
Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

 


Ще можете сами да определяте в каква посока да се развиват нещата. Общо взето всичко ще става според плановете ви. Вечерта не позволявайте дреболии да развалят настроението ви.
Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

 


Ще се наложи да говорите доста по телефона и това може да попречи на пряката ви работа. Удобен момент да съберете информацията, която ви е нужна, за да действате.
Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

 


Ще имате доста неща за подреждане и доизкусуряване. Ще се наложи всичко да пипнете със собствените си ръце. Следобед ще трябва да се погрижите за някои роднински ангажименти. Не прекалявайте с телефонните разговори.
Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

 


Ще се чувствате уверени в себе си и готови за действия. Инициативите ви може да се сторят малко досадни за околните. Не мърморете толкова, бъдете по-позитивни. следобедът е подходящ за пазаруване, особено на тоалети.
Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

 


Ще постигнете успех, макар че резултатът няма да е такъв, какъвто сте очаквали. Е, това не е причина да се разочаровате от себе си и да развивате чувство за малоценност.
Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

 


До такава степен ще сте обсебени от някаква идея, че ще сте напълно непоносими събеседници. Никой няма да е в състояние да ви прекъсне. Спрете се сами, докато не сте отегчили целия свят.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

 


Ще ви е приятно да си поостанете у дома, макар че енергията ще клокочи във вас. Може би това ще ви накара да свършите всички неща, които сте отлагали от сума време. В никакъв случай обаче не влагайте енергията си в готвене и похапване.
Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

 


Ще се увличате от твърде странни неща, дори за вас. Бохемските изпълнения определено ще ви привличат, но дали по този начин няма да нараните половинката си? Помислете преди да се втурнете в някоя авантюра.
Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

 


Защо ли днес ще спазвате приказката – защо да е лесно като може да е трудно. Някак си ще ви привличат нещата, които стават бавно и мъчително. Може би така изпитвате по-голямо удовлетворение като ги направите?
Хороскоп Водолей (21
януари – 19 февруари)

 


Не може да се
Днес определено не ви е ден. Лесно ще се вдъхновявате и бързо ще се разочаровате. Ще пръскате енергия за неща, които после ще зарязвате. Много непостоянни ще сте, а това определено е плашещо за околните.
Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

 


Днес до обяд ще сте заети да подреждате разни неща, за които все не намирате време. След обед нещата ще добият по-различен характер. Дръжте на истината, но бъдете готови да направите компромис в името на общото благо.
Източник: https://zodiite.com/