Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Хороскоп за 14 януар...
Хороскоп за 14 януари 2018

Хороскоп за 14 януари 2018Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

 


Няма да ви остане много време за забавления, ще трябва да действате сериозно и делово, при все, че е неделя. Обърнете по-голямо внимание на храната си – не прекалявайте.
Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

 


Ще влагате твърде много емоции във всяко нещо, а това определено е изтощително. Бъдете разумни, в днешно време емоциите наистина са лукс, който не всеки може да си позволи.
Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

 


Днес ще се държите и ще изглеждате като мъченици. Не се поддавайте на унинието. Определено виждате нещата по-черни отколкото са. Усмихнете се, неделя е все пак.
Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

 


Ще имате много обаждания и писма в пощата. Проблеми при осъществяване на комуникации (бавен интернет, дефекти в техниката, лоши телефонни линии) ще ви ядосват, но пък винаги можете да зарежете всичко и да поизлезете, нали е неделя.
Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

 


Днес ще се притеснявате най-вече как ще се справите с парите. Подходете към нещата делово и потърсете нови източници на доходи. Хубав ден за практически занимания.
Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

 


Имате усещането, че животът ви е станал доста скучен. Ще се опитате да разчупите рутината като направите нещо ново или пък тръгнете на пазар и купите неща, които са ви абсолютни ненужни. Това не е много мъдро решение, по-добре идете на концерт или на театър, така поне ще видите и чуете неща, коти ще ви развълнуват.
Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

 


Ще гледате доста по-практично на света. Ще изпитвате удоволствие от простичките неща в живота. Разходите ви май ще са доста дълги днес, но за това е виновна приятната компания.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

 


Ще сте доста самонадеяни. Това е хубаво по принцип, но не и ако нагрубявате твърде много хората заради собственото си его. Не е зле да преразгледате ценностите си.
Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

 


Проблемите, които имате, май сами си ги създавате. Иска ви се нещата да са по-екстремни и създаващи силни положителни емоции, но това не се отразява много добре на нервната система. Опитайте да правите нещата по-спокойно.
Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

 


Е, няма да е най-спокойният ви ден, но пък ще можете да отхвърлите доста работа. Най-важното е да не допускате притеснения, особено за пари, нещата ще се разрешат по неочакван начин, защо да се тормозите предварително.
Хороскоп Водолей (21
януари – 19 февруари)

 


Не може да се
Добре ще се чувствате днес, нищо няма да може да ви притесни. Е, ще има някои изненадващи неща, но те може само да ви забавляват, особено ако ги преживеете заедно с човек, когото обичате.
Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

 


Днес ще ви е малко трудно да действате, защото всяко ваше действие ще среща съпротива у околните. Можете да промените нещата, само трябва да се опитате да сте по-дипломатични.
Хороскопи от astro5.net
Източник: https://zodiite.com/