Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Хороскоп за 17 април...
Хороскоп за 17 април 2018

Хороскоп за 17 април 2018 

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

 


Днес е важно да намирате, да виждате, да разбирате смисъла на правилата и ограниченията. Естествено, че те ще събудят революционера у вас, но за миг потърсете ползите и вредите и тогава започвайте революциите.
Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

 


Днес ще разглеждате нещата от гледна точка на цялото, на групата, на една обща идея. И наистина това ще ви носи удовлетворение и смисъл. Направете малко дарение на някого, който е направил нещо стойностно за вас, на някого, от когото зависят много хора. Разпределяйте правилно ресурсите си, отглеждайте ги, както отглеждате цветя, плодовете скоро ще узреят.
Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

 


Ще се чувствате енергични и бодри, макар че няма да сте настроени на работна вълна. Е, разбира се, чувството ви за отговорност ще надделее, но желанието ви да се откъснете от рутината няма да ви напусне.
Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

 


Днес лесно могат да ви развалят настроението. Дали заради дългите дъждове, но лесно изпадате в меланхолия. Мислете повече как да запазите вътрешното си равновесие и не се поддавайте на провокации от страна на колегите.
Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

 


Ще имате доста ангажименти. Не се разпилявайте между множество неща, степенувайте задачите. Желанието ви да помогнете на всички е похвално, но трябва да намерите време и за собствените си задължения.
Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

 


Днес ще сте доста по-реалистични и може би по-търпеливи. Стремежът ще е да се увеличи и съхрани богатството. Преценете наличните средства и пристъпете към изпълнение на задачите, днес ще ви е по-лесно да го сторите без много емоции.
Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

 


Добре е да не взимате прибързани решения, може би не разсъждавате във вярната посока. На днешния ден е твърде възможно да се заблудите. Отделете време да анализирате чувствата и постъпките си спрямо другите.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

 


Не е ден, в който трябва да вземате важни решения, ще сте доста непрактични. Възможно е да възникнат и финансови затруднения. Бъдете по-предвидими и не толкова раздразнителни, ако искате успешно да си сътрудничите с колегите.
Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

 


Умът ви ще е пъргав и услужлив, но може да си направи някои шеги с вас, така че не се доверявайте прекалено на интелектуалните си преценки. Ще ви привличат интересни и нестандартни идеи и събития, общо взето приятен ден.
Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

 


Самочувствие и желание за действие няма да ви липсват и може би тъкмо заради това ще ви възложат куп задачи. Търпението ви ще е завидно, но ще имате нужда от един по-нестандартен поглед за това, което трябва да свършите. Бъдете по-възприемчиви към новите идеи.
Хороскоп Водолей (21
януари – 19 февруари)

 


Не може да се
Днес ще имате нужда от повече свобода на действие. Няма да е трудно да направите впечатление, трябва ви малко по-голяма доза самоувереност. Сега е моментът да разпространите идеите си, ще сте особено красноречиви.
Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

 


Малко напрегнат е днешният ден, твърде вероятно е всичко да ви дразни. Опитайте се да намерите вътрешната си равновесна точка и може би нещата ще потръгнат по-добре.

Източник: https://zodiite.com/