Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / ХОРОСКОП за 18 юли 2...
ХОРОСКОП за 18 юли 2019

ХОРОСКОП за 18 юли 2019Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

 


Странно ще се чувствате днес, ще имате желание да направите чистка, всякакви излишни и натруфени неща ще ви дразнят силно. Не се опитвайте да налагате мнението си и на околните, нищо че сте прави.
Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

 


Един много приятен ден, в който ще се чувствате леко и безметежно. Пътуването, което замисляте сигурно ще се осъществи, но и вие трябва да направите нещо по въпроса.
Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

 


Днес ще се чувствате малко напрегнати. Най-добре е да не премълчавате нищо, но без да бъдете груби. Не лентяйствайте, защото това ще засили напрежението. Хубав ден да поразчистите и да изхвърлите всичко ненужно.
Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

 


Ще трябва да сте по-изобретателни с парите и внимавайте да не направите някоя фатална покупка или инвестиция, защото днес лесно ще се разсейвате и освен това ще сте склонни на емоционални покупки.
Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

 


Ден, в който ще сте доста педантични и всички недоизпипани неща ще ви дразнят. Използвайте днешните усещания, за да придадете съвършен вид на онова, което правите.
Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

 


Днес ще искате да свършите куп неща и все няма да ви стига времето. Не се припирайте твърде много, а следвайте собствената си скорост и всичко ще стане без проблеми. Действайте мъдро и с разбиране.
Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

 


Ще сте доста енергични и готови да помогнете. Недейте да поемате цялата работа върху плещите си, нали и другите имат да научат някои уроци. Бъдете внимателни с емоционалните изблици. Не смесвайте личното със служебното.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

 


Днес е най-разумно да разчитате главно на себе си, за да не ви се провалят плановете. Бъдете сдържани в изказванията си и не приемайте за чиста монета,, всичко което ви обещават.
Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

 


Първата част на деня е особено благоприятна, опитайте да свършите колкото се може повече задачи. Не демонстрирайте емоциите си, за да не утежните ситуациите. Вие най-добре знаете как да сте безпристрастни.
Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

 


Днес ще се притеснявате най-вече за пари, но дори и да има причина, притеснението няма да оправи нещата. Гледайте по-бодро на света, все пак лято е и нещата са в изобилие, а и вие сте символът на оптимизма в целия Зодиак.
Хороскоп Водолей (21
януари – 19 февруари)

 


Не може да се
Днес ще ви се иска да разчупите всички норми и да се чувствате напълно свободни. Най-добре не поемайте сериозни ангажименти, защото е почти сигурно, че ще забравите за тях, но дори и да не е така, те изобщо няма да ви вълнуват.
Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

 


Денят ще ви предложи множество възможности и трябва много да внимавате, за да не пропуснете нещо важно. Не се залавяйте с допълнителни занимания, защото дори и за основните няма да имате време.
Хороскопи от astro5.net

Източник: https://zodiite.com/
 
 


82597