Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / ХОРОСКОП за 28 май...
ХОРОСКОП за 28 май

ХОРОСКОП за 28 майХороскоп Овен (21 март – 20 април)

 


Малко театрално и драматично ще се държите днес, което разбира се има своите предимства, всички околни ще се чувстват като на театър. Ще успеете да създадете един вид празничност, вълнение и радост около себе си. Може пък и за някой филм да Ви наемат ,)
Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

 


Ще проявявате равнодушие към нещата, които не Ви касаят пряко, което няма да предизвика много положителни реакции. Затова пък за нещата и хората, за които се чувствате отговорни и сте емоционално привързани, ще проявявате свръхзагриженост. Може би трябва да намерите по-балансирана изява.
Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

 


Днес ще имате толкова многообразни възможности да се изразите, да покажете прекрасните си качества пред света. Лесно ще се приспособявате, ще говорите прекалено много и ще проявите завидна изобретателност. Изглежда като доста динамичен ден, намерете време да дишате.
Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

 


Наблюдателни, разсъдливи и възприемчиви, днес ще проявите завидно търпение с всяко нещо, с което се захванете. Дори склонността Ви да мърморите днес сякаш ще се изпари, ще виждате, ще намирате, ще споделяте красивите неща в живота. И ще бъдете изненадани от резултата.
Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

 


Ще сте доста своенравни и ще проявявате голям инат в нещата, с които се заемате. Определено е добре да овладявате импулсите си и да избягвате съперничеството. Има и други начини да се мотивирате, спортната злоба не винаги е най-добрият от тях.
Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

 


Днес може да сте доста небрежни и да се оставяте да Ви въвличат във всякаки неприятни неща. Облегнете се на собствената си вътрешна сила, не позволявайте на страховете и илюзиите да змъглят погледа Ви. Бъдете осъзнати!
Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

 


Живо ще се интересувате от всичко, което се случва около Вас. Ще се стремите да реформирате и усъвършенствате живота за всички. Завидни намерения, макар и лешени от голяма доза практичност. Все пак това не бива да Ви спира в благородните Ви пориви, нали мечтателите са направили най-големите открития.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

 


Акуратност, прагматизъм, ясно чувство за реалност и обективни възприятия, днес това ще са качествата, които ще демонстрирате пред света. Можете да сте сигурни, че светът ще Ви отговори с поклон и аплодисменти.
Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

 


Изключително харизматични и обаятелни ще сте днес, което ще събира групи около Вас. С леко чувство за превъзходство ще споделяте идеите и плановете си, но не очаквайте сляпо подчинение, все пак именно Вие сте измислили демократичните принципи.
Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

 


Ще се опитате да запазите в тайни истинските си мотиви и желания. Истинската Ви цел да ръководите другите или да получите нещо от тях, така или иначе ще постигнете. Не бъдете фанатични и се опитайте да не надценявате себе си.
Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

 


Давате ли си сметка какво качество предлагате самите Вие в партньорските си връзки? Дали не сте прекалено визскателни или твърде авторитарни? Вслушвате ли се в другия или държите са се чуе единствено Вашето мнение? Хубава медитация като за края на май, хубав начин да опознаете себе си по-добре, оглеждайки се в другите.
Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

 


Бъдете по-внимателни със задълженията си, не се опитвайте да спорите, особено с висшестоящи. Обърнете внимание на онези дребни, досадни неща, които винаги биват забравени и пренебрегвани. Знаете, че малките камъчета преобръщат колата.
Хороскопи от astro5.netИзточник: https://zodiite.com/
 


110552