Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / ХОРОСКОП за 18 авгус...
ХОРОСКОП за 18 август 2019

ХОРОСКОП за 18 август 2019Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

 


Прекалената припряност никому не е помогнала, затова опитайте се да действате по-сдържано. Прекарайте повечето време с близки на сърцето ви хора, така ще релаксирате най-добре.
Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

 


Особеното ви “шесто чувство” ще е особено пленително за човек от противоположния пол. Само внимавайте какво точно ще ви “говори” по отношение именно на тази личност. Не се опитвайте да шмекерувате и да прехвърлите задачите си другиму.
Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

 


Днес може да сте малко раздразнителни, но въпреки това не си го изкарвайте на околните. Опитайте се да сте по-дружелюбни и мили и може да постигнете повече отколкото сте очаквали.
Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

 


Позволете си да бъдете екстравагантни. Нов имидж – нови завоевания, ще ви се стори безумно лесно. Обаче имиджът трябва да се поддържа, а готови ли сте за това? Е, поне за един ден можете да сте различни и да не спазвате правилата.
Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

 


Прекрасна августовска неделя, ден за слънце и свобода. Отпуснете се, направете нещо, което винаги сте искали и все сте отлагали. Може първо да започнете с едно бързо почистване и подреждане, че да ви е по-лесно разпускането след това.
Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

 


Един просто прекрасен неделен ден, особено ако сте с хората, които обичате. Днес ще сте отворили сърцето си за света. Внимавайте все пак кого пускате вътре…И не се оставяйте на леността да ви завладее, а действайте. Разходките по далечни места ще ви харесат.
Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

 


Опитайте се да видите отвъд очевидното, това ще ви даде ново разбиране и ще се почувствате свободни да обичате не само другите, но и себе си. Един чуден ден за приключения и радост.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

 


Неспокоен ден. Навсякъде ще се усеща напрежение. Ще се опитвате да контролирате чувствата и поведението на хората около вас, а това само по себе си е доста изтощително, пък и доколко е морално…
Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

 


Имате достатъчно енергия дори да покорите света. Може да опитате най-напред с човека, когото харесвате. Всъщност нищо чудно това да се окаже доста по-трудно. Междувременно не се дразнете за всякакви дреболии, култивирайте спокойно отношение.
Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

 


Особеното ви “шесто чувство” ще е особено пленително за човек от противоположния пол. Само внимавайте какво точно ще ви “говори” по отношение именно на тази личност. Не се опитвайте да шмекерувате и да прехвърлите задачите си другиму.
Хороскоп Водолей (21
януари – 19 февруари)

 


Не може да се
Днес ще можете да покажете на околните какво значи да имаш добри идеи и как да ги приложиш на практика. Хубав ден да се позанимаете със самите себе си и да си направите някои самоанализи. Няма да ви се мърда много насам-натам, а би било добре да го направите. Разходката ще избистри ума и сетивата ви.
Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

 


Днес може да имате чувството, че губите почва под краката си и това естествено ще ви изнервя до краен предел. Прекалените размишления и теории в повечето случаи само утежняват нещата.
Хороскопи от astro5.net
Източник: https://zodiite.com/
 
82597