Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / ХОРОСКОП за 8 април...
ХОРОСКОП за 8 април

ХОРОСКОП за 8 априлХороскоп Овен (21 март – 20 април)

 


Лесно ще влизате в спорове. Изглежда ви е трудно да изслушвате другите. А това означава, че сами не чувате онова, което е вътре във вас. Но спомнете си, че само това, което носим в себе си, може да ни срещне.
Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

 


Поддържайте вътрешния си комфорт, запазете увереност във всичко. Здравословното ви състояние не е идеално, но може би просто сте прекалили с похапването. Не обвинявайте другите, прегледайте собствените си скорошни постъпки.
Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

 


Интересен ден, доста неща ще ви дойдат наум. Естествено ще започнете поне две неща едновременно. Опитайте се да завършите поне едното от тях. Бъдете фокусирани.
Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

 


Малко нервен ден, сякаш нищо няма да е такова, каквото ви се иска и разбира се – някой друг ще е виновен. Може би на първо място трябва да си дадете сметка какво искате и че не е задължително и другите, около вас да искат същото.
Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

 


Днес е важно да сте информирани от незвисими източници. Не се доверявайте на всичко, което прочетете или дочуете случайно. Филтрирайте информацията и не я превръщайте в емоция.
Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

 


Избягвайте необмислените разходи. Сега не е моментът да купувате луксозни стоки. Прост
Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

 


Фокусирани сте върху собствените си чувства и това ви прави капризни и уязвими. Дайте си сметка, че вие сте много повече от чувствата си, не забравяйте, че в слабостта може да има много сила.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

 


Независимо от някакви неясни страхове, които се опитват да ви обземат, опитайте да запазите хладнокръвие и не влизайте в глупави спорове. Хората са склонни да ви помогнат, макар и дистанционно, имайте вяра.
Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

 


Понякога за околните ще изглежда странно откъде намирате оптимизъм в тази странна и неочаквана ситуация. Може би чувството за хумор е вашето тайно оръжие или пък вярата, че винаги всичко е за добро и Вселената има някакъв чудат план, който ще завърши по най-добрия начин.
Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

 


Не е най-спокойният ден, който сте имали, но определено ще успеете да се справите с това, което сте планирали. Не е нужно да налагате мнението си на другите или постоянно да оказвате контрол. Дайте шанс и на другите да покажат качествата си.
Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

 


Трудно ще ви е да намерите вътрешен баланс. Усещате много енергия, а трудно намирате къде да я реализирате. Всъщност винаги може да правите упражнения у дома си, нали? Пък и това е по-добрият избор, вместо да се заяждате с домашните си.
Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

 


Слабият човек лесно попада в лапите на страха. Поддържайте физическата си форма с упражнения, а емоционалната с общуване, макар и дистанционно, ангажирайте се с нещо, не оставяйте умът ви да блуждае. Освен това има толкова неща, коитосте оставили за ‘някой ден’. Ами този ден дойде.
Хороскопи от astro5.net
Източник: https://zodiite.com/
 

 


110552