Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / ХОРОСКОП за 25 май...
ХОРОСКОП за 25 май

ХОРОСКОП за 25 майХороскоп Овен (21 март – 20 април)

 


Енергията днес ще е за комуникация, общуване, любопитство към живота. По-късно през деня просто ще се почувствате уморени и ще имате нужда някой кротко и мило да се погрижи за Вас. Май заприличва на тийнейджърска роля …
Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

 


Плачевен ден за вашия бюджет. Внимавайте какво купувате, да не се окаже една твърде неизгодна сделка за вас. Най-добре днес да карате по-леко.
Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

 


Съдбата е под ваш контрол. Сами може да решите да се подчините на обстоятелствата или не. Най-добре обаче да не приемате никакви предложения.
Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

 


Много подходящ ден за провеждане на мероприятия, които ще повлияят на имиджа ви. Така че не търсете повод да се мотаете или разсейвайте, бъдете активни.
Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

 


Денят може да започне с нещо неочаквано, бъдете готови за решителни действия. Хубав момент да упражните контрол над емоциите си. Най-важното е каквото и да става, да не се отдавате на страховете си.
Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

 


Цел и резултат, идея и действие. Понякога нещата са толкова прости, само трябва да предприемете нещо. А Вие не сте от тези, които отлагат, само не действайте импулсивно.
Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

 


Днес пред вас се откриват широки перспективи. Идеален ден за реализация на желания, така че смело си пожелавайте и чакайте знак от съдбата.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

 


Ако чувствате вина във връзка със скорошни събития, днес е подходящия момент да се извините. Ще видите колко ще ви олекне на душата.
Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

 


Емоциите ще кипят у Вас, но това едва ли ще се забелязва на повърхността. Изключителни професионалисти, с чувство за справедливост и усет към детайла, всеки бисе гордял да Ви има в екипа си. Вие сте този, който избира.
Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

 


Днес не се залавяйте с краткосрочни проекти, има голяма вероятност да попаднете на нечестни партньори. Преговорете пак, дали не изпускате нещо.
Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

 


С доста приповдигнато настроение стартирате тази седмица и ще откриете забавното дори в скучните неща. Само не се вживявайте в ролята на жертва и не драматизирайте, защото с напредването на деня доста досадни задачи ще Ви се струпат и тогава ще се усети доколко сте силни в овладяването на себе си.
Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

 


Много сериозно го раздавате. Не е нужно чак толкова, карайте по-весело. Нещата стават по-лесно и бързо, когато човек ги прави с удоволствие. Освен това е май, пролет е, отпуснете си душата.
Хороскопи от astro5.netИзточник: https://zodiite.com/
 


110552