Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / ХОРОСКОП за 29 януар...
ХОРОСКОП за 29 януари

ХОРОСКОП за 29 януариХороскоп Овен (21 март – 20 април)

 


Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Това е добре за представянето ви в обществото, но дали е добре за самите вас. Давате ли си сметка какво искате самите вие.
Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

 


Интуитивно усещате как да се справите с проблемите. Сякаш щастието бди над вас. Това е прекрасно, но не злоупотребявайте с него. А и не бъдете твърде самоуверени, все пак Господ има последната дума.
Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

 


Ще правите нещата методично и по план, и разбира се всичко ще става лесно и бързо. Днес можете да се покажете като страхотни професионалисти дори без да целите да го направите.
Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

 


Днес ще сте твърде общителни чак ще се изненадате сами от себе си. Склонни сте обаче да създавате повърхностни връзки. Важното е да не се разсейвайте много и да не се разпилявате в твърде много посоки.
Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

 


Май сте надценили способностите си. Не потискайте напрежението като пръскате пари за глупости, по-добре идете да се поизпотите в някоя фитнес зала. Понякога бъдете просто обикновени.
Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

 


Прекалено сте честолюбиви, а това не винаги е лесно. Не бъдете песимисти – освен, че така губите приятели си, ще загубите и уважение към самите себе си.
Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

 


Отворете сърцето си за романтични настроения и няма да ви се наложи дълго да чакате. Днес не си заслужава да се занимавате с нищо, което изисква сериозни обяснения, което определено не ви е силна страна.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

 


Лесно ще губите самообладание заради дреболии, а точно днес не ви е нужно. Овладейте се, поне това го можете до съвършенство. Удобен момент за приключване на дейности, проточили се твърде дълго.
Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

 


Песимизмът до нищо добро няма да ви доведе, така че – изхвърлете го на боклука и просто действайте. Имате достатъчно идеи, време е да ги реализирате, но без да действате емоционално.
Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

 


Упорствате за неща, които самите вие знаете, че нямат смисъл. Това определено няма да ви помогне в общуването с хората. Помислете над въпроса.
Хороскоп Водолей (21
януари – 19 февруари)

 


Не може да се
Киселата ви физиономия и безпричинните страхове няма да ви помогнат. Харесва ви да се вживявате в ролята на страдалци, но помислете това докъде би ви довело.
Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

 


Имате нужда от интелектуално признание и ще правите всичко възможно за това. Хубавото е, че хората инстинктивно ще ви разбират и приемат. Хубав ден за вас.
Хороскопи от astro5.net


Източник: https://zodiite.com/
 
 

 


110552