Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / ХОРОСКОП за 24 февру...
ХОРОСКОП за 24 февруари

ХОРОСКОП за 24 февруариХороскоп Овен (21 март – 20 април)

 


До обяд ще имате доста тичане, но пък после ще се чувствате токова приятно. Е, възможно е да избухнат разногласия по някои спорни теми, особено ако сте няколко поколения на едно място.
Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

 


Интересен, мечтателен ден. Някак бавно ще се прокрадват романтични нотки в душата ви. Защо пък не отидете на танци или на концерт. Душата ви се нуждае от простор и красота, дайте й ги, а тя ще ви донесе блаженство.
Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

 


Денят би могъл да е успешен, ако не се заровите в някакви незначителни детайли. Мърморенето също няма да ви е от полза, но пък може да ви разпусне нервите. Не пропускайте да отговорите на писмо от чужбина.
Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

 


След обяд сигурно ще се хванете да слагате къщата в ред за следващата седмица. Не бързайте всичко да вършите сами, ще има желаещи да ви помогнат, а вие намерете време за отмора, чака ви цяла трудова седмица.
Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

 


Ако заниманията ви са свързани с творчество, то днес имате възможност да направите нещо наистина значително. Обаче нищо не ви пречи, дори работата ви да е абсолютно тривиална да подходите творчески към нея, може би ще е интересно.
Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

 


Време е и вие да си поседите малко вкъщи, домашните ви се нуждаят от разведряващото ви присъствие. Освен това хората не могат да ви открият, за да ви дойдат на гости, а биха искали.
Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

 


Днес ще можете да блеснете в целия си блясък на служебното поприще. Е, може да ви глождят някои страхове, но вие не позволявайте околните да разберат. Концентрацията и сдържаността днес са най-големите ви помощници.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

 


Денят би могъл да е успешен, ако не се заровите в някакви незначителни детайли. Мърморенето също няма да ви е от полза, но пък може да ви разпусне нервите. Не пропускайте да отговорите на писмо от чужбина.
Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

 


Още с първия работен ден ще ви поставят нови задачи. Не роптайте, от навременно им изпълнение зависи мнението на началника ви за вас. Ще имате достатъчно сили да се справите и с най-сериозните задачи, при това сами и в срок.
Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

 


Днес ще трябва да се оправяте с други хора и да плащате сметки, нали е края на месеца (не забравяйте телефона, за да не се окажете извън от мрежата). Дипломатичността и чаровната ви усмивка биха могли донякъде да замажат положението, но не ги приемат вместо парични средства (за съжаление).
Хороскоп Водолей (21
януари – 19 февруари)

 


Не може да се
Днес не всичко ще става според плановете ви, а това може да ви изнерви. Не бързайте да си изкарвате яда на околните. До голяма степен вие сте причина нещата да се забавят с своите предишни действия, сега си “сърбайте попарата”.
Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

 


Днес ще се чувствате обградени с внимание и сигурно ще има защо. Не приемайте отново ролята на жертва, отпуснете душата си и си позволете да се чувствате приятно.
Хороскопи от astro5.netИзточник:

https://zodiite.com/ 
 
https://www.dunavmost.com/Fun
 
 

 


110552