Гражданско Движение ''ДНЕС''

Анализи, коментари и интервюта

Хубав ден за българската прокуратура? Пародия! Като ударите касите на ГЕРБ към ГЕРБ кметове с отчисление за партия и най-високо управляващи, тогаз си срешете бретончето!

Хубав ден за българската прокуратура? Пародия! Като ударите касите на ГЕРБ към ГЕРБ кметове с отчисление за партия и най-високо управляващи, тогаз си срешете бретончето!Привикаха „спец“ Гешев във ФБР и … по телевизорите изгря Румяна Арнаудова. След като три дни поред – с шах, без шах, по всите „правилни телевизии“ ни пускаха „спец“ Гешев да се изръси „темпорално“ докрай /темпоралното е негов умопомрачителен изказ!/, наред е Румяна Арнаудова.

Цацаров се е скрил, или са го скрили в миша дупка, с което хептен допринася за изумителното ниво на изява на подчинените си „спецове“.

Апропо, Арнаудова направо заби шут на „спец“ Гешев, обявявайки, че Жоро Шопа е „напълно възможно да е укривал Арабаджиеви още от датата на обявяването им за издирване“, докато онзи ден „спец“ Гешев се пънеше да лъже нагло как нямало как службите да знаят, това, което знаеше АФЕРА още преди шест месеца, щото, видите ли, „добре работили“.

Вчера Румяна Арнаудова изрече с апломб: “Днес беше един хубав ден за българската прокуратура“.

Що тъй ли? Ами щото погнали кметовете на … Стрелча, Златица, Созопол. Като чуваме какви изсмукани „безспорни доказателства“ се тиражират, вече сме наясно как пак ще плащаме в Страсбург „хубавия ден за българската прокуратура“.

Прокуратурата винаги е била активна, когато сме получавали сигнали за злоупотреба с власт. Няма нищо политическо и предизборно в тези разследвания“, категорична бе Арнаудова.

Аре, бе, „спецке“ Арнаудова! Че ако заради такива „тъпни“ обвинявате кметовете на Златица, Стелча и Созопол, то кметовете на Варна, София и Пловдив трябваше отдавна да са на подсъдимата скамейка! И то за стотици милиони!!!

Нямали сте сигнали? Ами нямате! Не ви е пришпорил чорбдажията Боко, затуй нямате. А това, което ние пишем и разследваме, все не сте го чели, докато не се осерете тъй, както се осрахте с Арабаджиеви.

Тоя пиниз – удри избирателно кметове да покажем колко сме силни – вилни като „гоним корупцията“, вече и за простите, които се разбират с Простия, не върви.

Като разкриете КАСИТЕ НА ГЕРБ ОТ ОПРЕДЕЛЕНИ БИЗНЕСМЕНИ КЪМ ГЕРБ КМЕТОВЕ И ПОСЛЕ С ПРОЦЕНТ НАГОРЕ КЪМ ПАРТИЯ, И НАЙ-ВИСОКО УПРАВЛЯВАЩИ, може и да е хубав ден за българската прокуратура и тогаз си срешете бретончето!

Иначе денят ви е жалка пародия. Пародия на прокуратура.

Толкова.

 

Източник: http://afera.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Георги Семерджиев - Жоро Шопа, е задържан в Барселона

Удобната версия >> Арнаудова: Арабаджиеви не са се предали сами

Кметът на Стрелча заставил 17 служители да подпишат заявления за напускане без дата

 


92652